Feriebilder fra Kroatia

Pozdrav iz Hrvatska! Jeg har vært i Dubrovnik for femte gang. Tjueén år etter forrige besøk var det jammen herlig å se byen igjen. Vi kom hjem i går, etter to uker med skikkelig hetebølge der nede. Her er noen bilder:

KaffekoppDe har god kaffe på strandrestauranten Kupalište.  

Utsikt fra hotelletUtsikt fra Kompas Hotel, hvor vi bodde.

Terrasse med bassengVed hotellbassenget var det altfor varmt, så her oppholdt vi oss bare én formiddag.

Til gamlebyen med båtUte på båttur. Her ankommer vi gamlebyen.

Havnen i gamlebyenHavna i gamlebyen.

Folkeliv i gamlebyenUtsikt fra Kompas HotelKatedralen
Folkeliv i gamlebyen                     Katedralen                     Basseng og strand

Bebyggelse bak bymurenBebyggelse bak bymuren.

Gamlebyen om kveldenGamlebyens hovedgate Stradun om kvelden.

Havnen i CavtatHavnen i Cavtat, 20 km. sør for Dubrovnik.

GruzBydelen Gruz.

Farvel DubrovnikFarvel, Dubrovnik! Dette bildet tok jeg i bilen på vei til flyplassen (i fart!). Det viser gamlebyen og området rundt, samt litt av øya Lokrum til venstre.

Til min glede fant jeg forresten et utsalgssted for Oriflame Cosmetics, ikke langt fra hotellet vårt! Produktprisene var så utrolig lave at jeg ikke kunne la være å gå amok der inne. Disse tolv produktene kjøpte jeg med meg:

Oriflame-produkter
F.v.: After Sun Lotion, Foot Cream, Foot Bath, Shaving Gel, Silk & Cashmere Soap Bar, Hand Cream og Roll-on Deo, Coconut & Ricemilk Shampoo og Conditioner, Lift Expert Re-defining Day Cream, Eclat Roll-on Deo, og Giordani Gold Mascara (liggende i front). For disse 12 produktene er katalogprisen i Norge kr. 1.657,-. Til sammenligning koster de kr. 646,- (eller 587 Kuna) i Kroatia. Siden det var spesialtilbud på flere av produktene, samt fordi jeg har vært konsulent for Oriflame i 15 år, betalte jeg kun 293,- Kuna. Hvor mange norske det tilsvarer? Nei, det røper jeg ikke, for det var en skammelig lav sum for disse fantastiske produktene. Helt utrolig.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress