Heia Viking!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, er jeg bortimot så lite sportsinteressert som det går an å bli. Fotball er på ingen måte noe unntak.

I år kommer jeg likevel til å se endel fotballkamper – ja, til og med ringside – for nå har mannen min kjøpt årskort på Viking Stadion til både meg og seg selv. Ikke sånn å forstå at det ble gjort uten mitt samtykke. Som den gode kone jeg er, stiller jeg jo opp, må vite.

Svigerfar pleier forsåvidt å være med på kampene, men han er æresmedlem og får derfor en tribuneplass hvor mannen min ikke har adgang. Derfor sa jeg meg villig til å være med på fast abonnement i år. Jeg gleder meg ikke noe særlig, men vi har ikke så altfor mange interesser felles, og jeg synes det er litt viktig at vi deler og gjør ting sammen på tross av det.

Så – om ikke lenge kommer jeg til å sitte her og rope «Heia Viking!»:

På Viking Stadion
 

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress