Jeg føler meg litt «ute» noen ganger

Hvis vi ser bort fra tennis, er jeg så lite sportsinteressert som det går an å bli. Sportssendinger på TV ser jeg aldri på ((medmindre de er fra Wimbledon, U.S. Open eller andre tennisturneringer)). Det nylig avviklede vinter-OL i Vancouver var intet unntak. Jeg klarer ikke å oppøve noe engasjement for at noen går fortere enn andre på ski, det er rett og slett for kjedelig og intetsigende for meg. Da skrur jeg heller av TV’en og går og øver på piano. Eller surfer på internett.

For eksempel har jeg jo Facebook med over 200 venner. Jeg vil heller sjekke hva de skriver og foretar seg, enn å følge med på hva en fyr jeg ikke kjenner, klarer å prestere i ei skiløype. At denne Petter Northug visstnok er nordtrønder – som meg – gjør hverken ham eller hans aktiviteter mer interessant i mine øyne.

I ukene mens OL varte, ble det imidlertid til at jeg valgte å logge ut av Facebook, også. Årsaken burde vel fremgå av dette skjermbildet, som jeg tok forrige søndag:

Skjermbilde fra Facebook

Det er ikke fritt for at jeg føler meg litt «ute» enkelte ganger…

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress