Endelig en layout som er "meg"!

Sant å si ble jeg aldri helt fortrolig med det forrige bloggdesignet jeg brukte. Men ettersom jeg har hatt det såpass lenge, har jeg tatt vare på et bilde av det som minne:

Screenshot Blogger-malen Neo

Blogger-malen 'Neo' med 3 kolonner, som jeg brukte i nærmere et halvt år.

En fullpakket side bestående av tre kolonner kan de som vil, bare ha for meg, har jeg funnet ut. Fra nå av vil jeg ha det enkelt. Et smalt og lettleselig tekstfelt sentralt på siden – slik som nå – med en sidebar til høyre, var faktisk noe av det som tiltalte meg mest med blogg til å begynne med. Derfor tusler jeg atter tilbake til denne stilen.

Selv om det riktignok er basert på et av standard-templatene i Blogger, er dette designet i stor grad mitt eget. Det gjelder fargene såvel som skrifttypen(e). Nå trives jeg godt her, med lys beige, mørk beige, hvit, mørk blå og khaki-grønn. Dette er "meg" :o)

Siden jeg likevel holder på å tilføre en mer personal touch her inne, har jeg limt inn et bilde av meg selv i samme slengen ;-)

Andre stiler jeg har brukt gjennom tiden kan ses her og her.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress