Og sånn går no dagan…

Om halvannen time skal jeg til tannlegen og få satt på en ny krone på en jeksel i undermunnen. Det er en fin dag, solen skinner fra blå himmel, og det er 10°C ute. Tannlegen er bare et steinkast hjemmefra, så jeg spaserer bort. Tenk, jeg gruer meg ikke engang! ( ? )

Jeg har begynt å ta solarium for å forberede huden til ferien i Dubrovnik. Startet med å sole meg bare 9 min. 15 sek., og det var jammen nok. Samme kveld så jeg ut som en hummer i ansiktet :-D

Livet er herlig!

Ellers har jeg snakket med frisøren min om hårfrisyren som jeg har lyst på. Det var visst ikke så enkelt som å bare ta permanent, nei. Hehe… Den frisyren vil kreve endel styling fra min side, med hårruller og det hele, så den får jeg nok bare glemme. Må ha noe som er enkelt å vedlikeholde.

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress