Arkiv for kategorien ‘Ukategorisert’

Der psykriatere anvender psykriati for psykrisk syke

  Kjære dere, Aftenbladet, Det heter PSYKISK, PSYKIATER, PSYKIATRI og PSYKIATRISK!!   Oppdatert 2. mars kl. 1321: Aftenbladet har nå endret overskriften, og i ingressen nedenfor har de skrevet «psykiatrisk klinikk» helt korrekt! Bra!

Man har da selvinnsikt

– Tror du på astrologi? – Nei, er du gal. Vi løver er ikke så lettlurte! :D

– Hvor er du, lille venn?

Mon tro om dusøren er like stor…

Videoblogging: Jeg løser Rubiks kube

Videominner fra Dubrovnik

Nå som sommeren er på hell og det begynner å bli merkbart kjøligere i lufta, passer det godt å se tilbake og mimre litt om varmere tider. Fra ferien i Dubrovnik sist juni har jeg satt sammen denne 4 minutters videoen.  

Hvor ble det av å’en?

Stavanger Aftenblad er ute igjen med en ny, stor og tydelig skrivefeil (og Laila er som vanlig på pletten :-p ) Denne gang hentet fra dagens papirutgave: Relaterte poster: Ja vel, så heter det forverkeri, da!! (jan. -08)Å stjele, stjeler, stjål, har stjalet (jan. -07)

Poppe popkorn med mobiltelefoner!

Her er et lite videoklipp dedikert til dem som går rundt og holder microbøl… eh, jeg mener mobiltelefonen mot øret hele dagen. Téléphone Portable + Maïs = Pop-corn

Feriebilder fra Kroatia

Pozdrav iz Hrvatska! Jeg har vært i Dubrovnik for femte gang. Tjueén år etter forrige besøk var det jammen herlig å se byen igjen. Vi kom hjem i går, etter to uker med skikkelig hetebølge der nede. Her er noen bilder: De har god kaffe på strandrestauranten Kupalište.  

Overraskelsesballongen

Powered by WordPress