co.mments legges ned

co.mments.com logoGratistjenesten på co.mments.com skal legges ned. Det skjer nå på søndag (altså i morgen) i henhold til dette oppslaget som jeg fant på siden:

commentscom2

Da er det vel bare å takke denne Assaf for en fin tjeneste og prøve og finne seg en erstatning. Synes forresten å huske at det var noe som het CoComments eller noe sånt? *løper og sjekker Edit: Jeg fant ihvertfall coComment.com.

Hva er dette?

For de som ikke kjenner til disse tjenestene:
De er praktiske dersom du ønsker å følge med i kommentarfeltene under flere forskjellige bloggposter rundt omkring (det kan jo lett bli uoversiktlig mange). Hva enten du selv har postet en kommentar et sted (eller flere) og venter på respons til denne, eller du bare vil bli varslet om nye kommentarer under utvalgte bloggposter: Ved å bruke tjenester som co.mments vil du motta epost-varsel når nye kommentarer er lagt til under bloggpostene du følger. Det er tidsbesparende, da du på den måten slipper å surfe rundt for å sjekke om nye kommentarer er lagt til eller ikke.

signatur

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress