Hang in there, Chevy!

Gårsdagen handlet i stor grad om å kjøre parallelt med motorveien Interstate 55. Over lange strekninger var det bare noen ti-meters avstand mellom den og Historic Route 66, som vi kjørte på. Bildet av traileren tatt fra sidevinduet viser hvor nært vi lå I-55.

Etterhvert fant vi ut at det ikke var noe poeng å sitte og humpe oss frem på den skrøpelige, gamle veien, når vi kunne kjøre både raskere og mer behagelig på motorveien. For dem som tar turen med motorsykkel, er det sikkert kjekt å få kjøre i fred og slippe unna all trafikken på Interstate’n, men for oss og SUV-en ble motorveien bare mer og mer forlokkende. (Jepp, for bilen, også. Han sa det :-)

Bilen begynte forresten å lekke en eller annen væske fra motoren tirsdag ettermiddag. Vi oppdaget det da den stod parkert under en hvilepause. Det drøp ned på asfalten under bilen! Der og da så vi for oss to alternativer: Enten måtte den tas til et verksted for reparasjon, eller så ville motoren før eller senere gå varm mens vi kjørte. Ugh! :-O

Imidlertid har vi innlosjert oss på Holiday Inn Express (i Pontoon Beach, IL):

Holiday Inn Express & Suites

Her tilbød resepsjonisten seg å ringe og snakke med utleiefirmaets veiassistanse for oss. Konklusjonen av den samtalen var beroligende, for etter all sannsynlighet skyldtes dryppingen bare at vi hadde brukt air-condition-anlegget så mye at det dannet seg masse kondens. Ikke noe verre, altså. Takk og lov! (Dryppingen stoppet da også i løpet av kvelden tirsdag, så det styrker hypotesen.)

Da kjører vi videre i dag. :-)

I går morges ble frokosten inntatt på nokså berømte (ihvertfall i Route 66-sammenheng) Dixie i McLean. Der inne var det kjempetrivelig!

Dixie

Arild og Bunyon's Statue i Atlanta, IL

Forresten støtte vi på enda en Muffler-mann i går – denne gang på et lite sted ved navn Atlanta i Illinois.

Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress