På TweetUp i Stavanger!

I går kveld deltok jeg for første gang på en TweetUp, det vil si et lokalt treff for folk som er på Twitter. I Oslo-området har det vært arrangert flere slike treff, men her i Stavanger var dette det første, tror jeg det andre, var det visst (takk til @reneasen for korrigeringen – rett skal være rett). Uansett; kudos til Trine Grung, som gikk i bresjen for å arrangere det!

(Selv møtte jeg Trine også tidligere på dagen, da hun og jeg gikk rundt store Stokkavannet – en herlig trimtur som jeg har lagt ut referat og bilder fra HER.)

Bare en brøkdel av de cirka 60 påmeldte møtte opp til TweetUp’en, men det ble likevel en riktig så trivelig sammenkomst for oss som møttes på Folken. Her er noen bilder:

Twitter-folkTwitrerne @berekvam, @inemg og @sigridpigrid
 
Twitter-folkNr. én og tre fra venstre er twitrerne @1birgit og @shamuish
 
Twitter-folkTwitrerne @inemg, @sigridpigrid og @femaleincubator viser sine iPhones og fristet meg til å skaffe en selv! Jeg henger visst litt etter, jeg, med min Sony Ericsson K810i?! (Twitrerne @berekvam og @kgramstad t.v. i bildet)
 
Twitter-folkTwitrerne @karmaamdal og @hansetove
 
Twitter-folkMeg (@lailand), @VirtueMe og @trinegrung (som også har lagt ut bilder fra treffet)

signatur
Du kan skrive en kommentar, eller opprette tilbaketråkk fra din egen nettside.
Powered by WordPress