Herlig trimtur med Trine

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg, var det Trine Grung som inspirerte meg til å begynne å ta med videokamera når jeg mosjonerer og å lage videoblogg av det. Siden er det blitt endel videoinnlegg.

I dag fikk jeg faktisk gleden av å møte Trine og mosjonere sammen med henne rundt store Stokkavannet her i Stavanger. Så her ser dere to slanke damer på tur!

Trine og Laila på tur

Hele runden rundt Stokkavannet tar cirka halvannen time, så vi fikk god tid til å skravle, kan du si. Og jeg tror jammen at vi skravlet i ett sett, også! Ikke dermed sagt at vi tok det med ro og sakket ned på farten av den grunn. Å nei da, vi er begge i ganske god form, så vi gikk i nokså raskt tempo – en «tempotur», som Trine kaller det – uten å få åndenød av den grunn. Kjempeherlig var det, og i selskap med Trine ble det ekstra hyggelig! Dama er jo helt rå, akkurat som jeg trodde, hehe. Utrolig artig å møtes.

Trine er for tiden i Stavanger for å arrangere Facebook/Twitter-treff i kveld, noe vi gleder oss til!

P.S. Jeg har blogget om Twitter-treffet HER.

Trine og Laila

5 kommentarer til «Herlig trimtur med Trine»

 1. Hei Laila,

  Takk for flott(e) blogg(er) – først av alt! Samtidig synes jeg det er artig å se at du og Trine fikk en så fin-fin pep-talk runde, med mosjon og helsegevinst i samme sveipen :-)

  Jeg ønsker deg lykke til videre, og håper også du/dere får en aldeles ypperlig opplevelse sammen med Trine i Stavanger i kveld! Jeg er p.t. i Arizona, så min deltakelse blir i form av «gode tanker»!

  Til orientering så utgir psykolog, trener og forfatter Sigurd Stubsjøen og jeg vår nye bok «Perfect Weight With Right Thinking» i USA om 8-10 uker. Dette sammen med vårt virtuelle støtteprogram, SlimFlow. Vi gleder oss, og er så heldige å ha mange herlige hverdagsmennesker og «profesjonelle hjelpere» fra Norge/Skandinavia med «på laget» også. Deler gjerne mer med deg senere!

  ALT godt til deg & dine kjære :-)

  M.v.h. Kristen L. Skogrand

 2. Hei, Kristen L. S.!

  Det ble et trivelig treff, ja, både med Trine og flere bekjente (og ukjente) fra nett :-)
  Takk for din hilsen, og lykke til med det spennende bokprosjektet!

 3. Kjempe fin blogg du har :)
  jeg har nå tatt meg friheten og lese hele og du er kjempe flink, selv er jeg på lavkarbo og syns det er kjempe supert :)
  men er ikke så godt i gang enda! men kommer vel etter vært!

  stå på videre<3

Det er stengt for kommentarer.