Om meg

44 år, har bodd i Stavanger siden 1994. (Opprinnelig nordtrønder, men flyttet fra Steinkjer som nittenåring.)

Er gift med en «ekta siddis» og har to voksne sønner fra første ekteskap samt et barnebarn. (Stemor og stebestemor er jeg jammen også.)

LailaMine interesser er musikk, juss, teosofi, meditasjon, språk, astrologi, kosmetikk & make-up, blogging m.m.. Tidligere har jeg arbeidet innenfor ulike serviceyrker, da aller mest innen hotell- og restaurantbransjen som omreisende cocktail-pianist/sanger og som roulette-croupier. I en seksårsperiode fartet jeg også rundt som homeparty-konsulent for Oriflame Cosmetics, som jeg fremdeles er forhandler av.

Jeg har et noe anstrengt forhold til mat og en tidvis tilbøyelighet til å overspise – noe som i årenes løp har resultert i store svingninger opp og ned i vekt. På det tyngste veide jeg 97 kg..

Ved oppstart av Lailas slankeblogg ~ Prosjekt Ned i vekt (november 2008) stod vekten på 93,5 kg.. Min BMI (kroppsmasseindex) var da 32,9 – hvilket tilsvarer fedme. Jeg opprettet denne bloggen – dels fordi jeg ville legge litt press på meg selv under slankingen, og dels i håp om at bloggen kunne bli til inspirasjon for andre som skal ned i vekt.

Blogging som sådan har jeg holdt på med siden januar 2006. I min ordinære blogg skriver jeg om alt fra trivielle hverdagsopplevelser til juss og politikk. Du finner den på www.lailand.net/blogg.

E-post: klintenfrahveten [snabela] gmail [punktum] com