Bake proteinbrød, kaste proteinbrød

For en stund siden fant jeg en oppskrift på et proteinbrød, som jeg testet ut. Jeg husker ikke eksakt hva brødet bestod av, og bloggen jeg fant oppskriften i, er siden blitt nedlagt. Men jeg tok bilder av det, og jeg husker at jeg brukte endel egg, solsikkefrø, linfrø, sesamfrø, kli og olje. Slik som dette ble det seende ut:

Proteinbrød

Proteinbrød

Det så jo ikke verst ut, og jeg spiste noen skiver av det, men smaken var så ekkel at jeg ble kvalm. Det smakte en blanding av egg og olje. Ugh! Etter å ha hatt brødet liggende i kjøleskapet et par dager (det måtte oppbevares kjølig), valgte jeg å kaste det.

Siden har jeg holdt meg til Fedon Lindbergs Fullkornbrød. De koster ca. 35,- pr. stk., men til gjengjeld varer ett brød lenge hos meg. Jeg får brødet oppskåret i skiver og fryser det slik. Så tar jeg daglig ut de skivene jeg trenger. Som regel vil det si 1½ skive pr. dag (til frokost), hvilket gir 4,2 g karbohydrater.

En kommentar til «Bake proteinbrød, kaste proteinbrød»

Det er stengt for kommentarer.