Farvel, store størrelser!

Som jeg skrev for noen dager siden, hadde jeg endel for store klær liggende, som jeg måtte sortere ut og gi til Fretex. Nå har jeg endelig tatt steget og gjort jobben!

Gamle klær

Jeg skal hilse og si det ble bedre plass i skapene. Herlig! Litt emosjonelt ble det, også. De største plaggene var i størrelse 54/56. Det hadde jeg helt glemt, og synet av den største buksa gjorde meg så sjokkert at jeg begynte å gråte. Hjernen min klarer ikke å fatte at jeg har vært så stor. Men for noen år siden, da jeg var på det tyngste, veide jeg faktisk 97 kg. og hadde en BMI på 34,2.

Jeg sier bare; aldri mer!!

6 kommentarer til «Farvel, store størrelser!»

 1. tonjiis,

  Ja, det var herlig å kvitte seg med de store klærne. Å vite at de er borte, forsterker opplevelsen av at fedmeperioden virkelig er historie. Føles godt, ja!

 2. må være deilig å vinke farvel til store størrelser :)
  Jeg holder på selv med en form for slanking..orker ikke karbokur da jeg har prøvd det 3 ganger og funnet ut at det ikke er noe for meg.
  Så spiser ikke godis og mosjonerer bra hver dag..har gått ned 4 kilo nå..det er så deilig..
  Skal følge med på bloggen din for inspirasjon..:))

  Hvor høy er du? du begynte på 97kg står det…er selv 1.70 og veier 82 kg.

Det er stengt for kommentarer.