Omelett med røkt laks og Creme Fraiche

Denne omeletten er en av mine favoritter å lage til lunsj. Jeg spiser den ofte, det vil si 2-3 ganger i uka. Derfor bør den legges ut som ett av de første eksemplene på hva jeg spiser under Prosjekt Ned i vekt.

Omelett med laks

Denne er bare så god! Dessuten er den veldig enkel og rask å lage. Du trenger:

3 egg
1-2 ss lettmelk
50-60 g røkt laks
2-3 ss Creme Fraiche
1-2 ss smør
litt salt og pepper
dill

Ingredienser til omelett med laks

Varm opp 1-2 ss smør i ei stekepanne. Rør eggene sammen i en liten bolle med en gaffel. Tilsett lettmelk, salt og pepper og rør litt til. Hell røren i den middels varme stekepanna (må ikke være for varm). Legg skiver av røkt laks jevnt over omeletten. Dryss dill over. Legg noen spiseskjeer med Creme Fraiche i ei diameter-stripe midt på omeletten. Når omeletten begynner å bli såvidt brunflekkete på undersiden, er den ferdig. Brett den sammen, servér og nyt!