Grillet kyllinglår med grønn salat

Jeg tok dette bildet av min middagstallerken i dag. Et par ganger i uka spiser jeg dette til middag:

Grillet kyllinglår med grønn salat

Grillet kyllinglår med grønn salat til. Salaten består her av:

Rapid-salat
selleristang
½ tomat
rød paprika
Apetina fetaost-terninger

Litt Thousand Island-dressing har jeg også på salaten, for smakens skyld. Den er ikke spesielt lavkarbo, men en liten dæsj utgjør forsvinnende lite i så måte. I glasset har jeg Cola Zero, min favorittbrus. Til grillet kylling foretrekker jeg brus istedenfor vann.

Both comments and pings are currently closed.

Nye kommentarer er stengt.

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review