Uke 19

Jeg tror det skjedde noe da jeg trente med vekter på onsdag, for jeg har hatt vondt i venstrearmen siden. Ikke uutholdelig vondt, heldigvis, men det kan kjennes ut som om jeg har fått en overbelastning. Det som sikkert gjorde utslaget, var en øvelse hvor jeg holdt en manual på 4 kg. i hver hånd, for så å løfte armene opp og ut til sidene, bort fra kroppen. Jeg husker at jeg fornemmet et lite «klikk» oppe i venstre arm, så jeg valgte å stoppe. Nå er jeg glad for at jeg ikke fortsatte. Det er viktig å lytte til kroppen!

På ergometersykkelen

 

Mosjon denne uka:

Mandag:
1 t. 10 min. sykling

Tirsdag:
40 min. gåtur

Onsdag:
55 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Lørdag:
45 min. gåtur

Vekttap: -1 kg.

 
Vekttap hittil: -16,2 kg. (bare 300 gram unna neste delmål! :-)

Gjenstående: 8,3 kg.

2 kommentarer til «Uke 19»

Det er stengt for kommentarer.