Uke 19

Jeg tror det skjedde noe da jeg trente med vekter på onsdag, for jeg har hatt vondt i venstrearmen siden. Ikke uutholdelig vondt, heldigvis, men det kan kjennes ut som om jeg har fått en overbelastning. Det som sikkert gjorde utslaget, var en øvelse hvor jeg holdt en manual på 4 kg. i hver hånd, for så å løfte armene opp og ut til sidene, bort fra kroppen. Jeg husker at jeg fornemmet et lite «klikk» oppe i venstre arm, så jeg valgte å stoppe. Nå er jeg glad for at jeg ikke fortsatte. Det er viktig å lytte til kroppen!

På ergometersykkelen

 

Mosjon denne uka:

Mandag:
1 t. 10 min. sykling

Tirsdag:
40 min. gåtur

Onsdag:
55 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Lørdag:
45 min. gåtur

Vekttap: -1 kg.

 
Vekttap hittil: -16,2 kg. (bare 300 gram unna neste delmål! :-)

Gjenstående: 8,3 kg.

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Uke 19”

  1. […] Nå, halvannet døgn senere, er jeg hjemme igjen. Etter flerfoldige tester, blodprøver, røntgenbilder og ultralyd er hjertet konstatert helt friskt, og det samme er lungene. Hipp hipp hurra! En flink lege fant ut at det er musklene inne i det venstre brystpartiet som er ømme og såre. Sannsynligvis har jeg overbelastet og skadet dem ved min forrige trening med vekter. (Det skjedde ihvertfall noe da, som fikk meg til å avbryte treningen. Se her>) […]

  2. […] som skjedde under treningen med vekter på onsdag, har fått større ringvirkninger. Natt til i går, 17. mai, havnet jeg på […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review