Selskapeligheter med kaker i fleng

Jeg erklærer herved denne uka (uke 32) for ugyldig! :p

Slankemessig har denne uka nemlig vært en katastrofe. Jeg har vært i fødselsdagsselskap, og jeg har vært i begravelse. Begge steder bugnet det med kaker, og jeg valgte å forsyne meg i likhet med de andre. Før kakene ble servert den ene dagen, fikk vi dessuten påsmurte, fine rundstykker.

Jeg har også vært ute og spist thai-mat med ris, så der ble det enda mer karbohydrater.

Dermed har jeg nok gjort det vanskelig for meg selv (med tanke på neste delmål), men jeg står inne for valgene jeg har tatt og beklager meg på ingen måte. I dag har jeg spist lavkarbo og regner med å være i ketose igjen i kveld.

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Selskapeligheter med kaker i fleng”

  1. […] den katastrofale uke 32, med selskapeligheter, kakespising og vektoppgang, har jeg holdt meg strengt til lavkarbo. Jeg har […]

  2. […] Uka etterpå ble det verre. Da gikk jeg opp hele 1,2 kg. som følge av to mega-utskeielser i anledning en begravelse og et fødselsdagsselskap. […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review