Følg meg på Twitter!

Er du på Twitter? Det er jeg, også! I tillegg til min ordinære twitterkonto (@lailand) har jeg nå opprettet Twitter-profilen @lailand_slank, som heretter vil være forbeholdt de oppdateringene som gjelder slankeprosjektet mitt.

twitter.com/lailand_slank

Jeg kommer til å twitre jevnt og trutt om hva jeg har på gang, hva enten det gjelder trening, veiing eller at jeg prøver en ny strategi, at jeg kanskje sliter litt (det hender jo), at jeg har skeiet ut, eller kanskje finner jeg gode mattips som jeg vil dele med mine followers. Naturligvis vil jeg også sende en liten tweet med beskjed og lenke såsnart jeg har postet et nytt innlegg her i slankebloggen.

På Twitter skjer ting i nuet, man oppdateres lynraskt, og dét er da også noe av det unike ved dette verktøyet. Det vet dere som allerede er på Twitter.

Følg meg da vel! Jeg følger dem tilbake som følger meg. :-) Her vil jeg bare legge til et aldri så lite notabene:

NB! Hvorvidt jeg kommer til å føre samtaler fra denne twitterkontoen, er imidlertid mer usikkert. Alt tar som kjent TID, og jeg tror bare jeg må satse på å bruke den hovedsaklig i det øyemed å poste korte oppdateringer vedrørende slankingen, for så å logge ut igjen. Dette er altså bare et spørsmål om prioritering fra min side – en prioritering jeg herved for ordens skyld har valgt å informere om nå med en gang (istedenfor senere). Det er så greit med alt som er avklart på forhånd, synes jeg. Håper at flere synes det, og at ingen blir skuffet dersom jeg ikke responderer på tweets sendt til @lailand_slank :-)

Har du ikke Twitter-konto ennå? Hvorfor ikke benytte anledningen til å prøve?! Det er gratis, det er gøy, og det starter her: http://twitter.com/signup :-D

Both comments and pings are currently closed.

Nye kommentarer er stengt.

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review