Tur til Haugesund med medbragt proviant

På ferja fra Mortavika til Arsvågen

I går kjørte mannen min og jeg til Haugesund for å se og heie på Viking. Turen var ikke planlagt, men ble besluttet nokså spontant (typisk oss :-). Kampen skulle begynne kl. 18. Hvis vi skulle rekke halv fem-ferja fra Mortavika, fikk vi det travelt, så jeg måtte i hui og hast hive sammen noe lavkarbomat å ta med meg. Jeg laget en tunfisksalat, som jeg hadde i en Tupperware-boks. Den ble nokså mager, så heldigvis fikk jeg tak i majones på kafeen i ferja:

Medbragt tunfisksalat med majones

Dette spiste jeg i bilen på vei opp. Som drikke hadde jeg med en flaske vann. I tillegg hadde jeg med en liten dessert, men først var det klart for fotballkamp. (Viking vant 3-2.)

Blant Viking-hordene på Haugesund stadionViking-capsen er på plass

Før vi kjørte hjem nøt jeg denne medbragte, hjemmekomponerte desserten, som jeg hadde i en annen plastboks:

Medbragt dessert

Her har jeg blandet Cottage Cheese med pisket krem og lagt 3 jordbær oppi (søtet den med litt Splenda). Herlig!