2. uke av 28-dagersplanen: Ikke helt som planlagt

Uke 1 og 2Slik ser plansjen ut etter to uker. Denne uka klarte jeg ikke å få to av hver bokstav. Det ble bare én A (= trening på Aktiv treningssenter) og én P (= Pilates). Jeg har for vondt i venstrearmen og -hånden til å gjøre styrkeøvelser.

Hadde bokstaven P stått for piano, så hadde jeg fått mange P’er. Jeg har nemlig spilt piano mange timer i strekk flere ganger denne uka. Der har du samtidig årsaken til den vonde armen/hånden. Det er ganske plagsomt at det skal være slik, og jeg må nok begynne å se på noen øvingsteknikker som forebygger sånne plager.

Ja ja. Til gjengjeld har jeg gått flere og lengre trimturer enn planlagt. I går gikk jeg i 1 ½ time, og på torsdag gikk jeg minst like lenge.

Matmessig går det helt fint. Dessuten har jeg spist endel mindre peanøtter enn jeg ga meg selv lov til. Jeg ligger langt under 50 gram pr. dag, hvilket er en seier i seg selv. Vekten endrer seg imidlertid ikke særlig mye, og det forundrer meg kanskje litt. Den har gått litt nedover, da – i underkant av 1 kg., så nå har den krøpet under 80 igjen, heldigvis.

Jeg kommer nok til å trene styrke og Pilates i uka som kommer. Ihvertfall vil jeg prøve og se hvordan det virker på armen. Enkelte øvelser må jeg bare unngå (for eksempel å skyve vekt oppover), men forhåpentligvis kan jeg gjøre endel andre ting.