Nok en halvkilo er borte

Det er søndag og veiedag igjen, og jeg ser med glede at vektnåla stopper på 84 kg.. Da har jeg tatt av 0,5 kg. til og skriver -9,5 kg. totalt. Nå er jeg så nær mitt gjeldende delmål* som det går an (for jeg teller ikke mindre enheter enn 0,5 kg.). Spennende!

Jeg har ikke fått trent fire ganger denne uka (bare tre), men til gjengjeld har jeg stort sett* holdt meg til lavkarbo-kost og klart å opprettholde fettforbrennings-modus (ketose).

På onsdag spiste vi ute, og da hadde jeg juletallerken med nesten full pakke: Ribbe, pinnekjøtt, medisterkake, rødkål, kålrotstappe og saus. Poteter lot de være å legge på, etter beskjed fra meg. Dessuten var jeg forsiktig med kålrotstappen, for kålrot innehar endel karbohydrater. Resten smakte himmelsk!

GåstaverTrening denne uka:

tirsdag:
35 min. tredemølle
10 min. crosstrainer
30 min. sit-ups + vekter

onsdag:
25 min. sykkel
25 min. sit-ups + vekter

lørdag:
1 t. 15 min. gåtur m/staver

Totalt hele uka:
2 t. 25 min. tredemølle, crosstrainer, sykkel og gåtur m/staver
55 min. sit-ups + vekter

Disse gåstavene kjøpte jeg for kr. 169,- på Clas Ohlson. Når jeg går tur med dem, får jeg trent armmusklene, også!

Both comments and pings are currently closed.

Nye kommentarer er stengt.

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review