Uke 15

Det ble ikke mye mosjon denne uka:

Tirsdag:
1 t. 45 min. gåtur
10 min. sit-ups + vekter

Onsdag:
2 t. gåtur

Jeg har dessuten skeiet ut med både iskrem og sjokolade. Det begynte med en halv softis torsdag ettermiddag. Den ga mersmak, og jeg spiste en Hobby-sjokolade samme kveld. Av nysgjerrighet veide jeg meg fredag morgen, og da hadde vekten likevel gått ned – jeg veide bare 78,8 kg., d.v.s. en halv kilo mindre enn sist søndag/veiedag. Men dette har jeg klart å ødelegge i løpet av helgen, ved å spise mer is og sjokolade, samt Delfiakake som vi fikk av svigerfar. Vekten viser derfor det samme i dag som for én uke siden: 79,3 kg., og jeg ligger dermed litt etter skjema hva neste delmål angår. Etter planen skulle jeg ha veid 190 g mindre for å være ajour i forhold til målet om 16,5 kilos vekttap innen 13. juni.

Det kunne ha vært verre. Heldigvis lå jeg litt foran skjema før dette, så det er ikke så mye jeg trenger å ta igjen for å komme ajour. Det skal gå fint! :o)

Both comments and pings are currently closed.

Nye kommentarer er stengt.

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review