Mindre enn 10 kilo gjenstår! :-)

Hurra, endelig har jeg kommet så langt at jeg har et énsifret antall kilo igjen! Tanken på at jeg skal ned 9 kg. til (vel, 9,6 mer presist), føles mye lettere enn å vite at det gjenstår 10+ kg.. Det er noe med at 10 er et tosifret tall, mens tallene fra 9 og nedover kun består av ett siffer.

En liten milepæl, dette også :o) Jippi!
Her er ukas oversikt:

Mosjon uke 17:

Tirsdag:
40 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Torsdag:
55 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Lørdag:
40 min. gåtur

Søndag:
1 t. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Vekttap: -0,6 kg.

Vekttap hittil: -14,9 kg.
Gjenstående: 9,6 kg.

3 kommentarer til «Mindre enn 10 kilo gjenstår! :-)»

  1. Hei,

    vil jeg gjerne komme i kontakt med deg i forbindelse med en artikkel i VG søndag om blogging og livsstilsendring! Sender du meg en mail? :-)

    Med vennlig hilsen
    Hanne

Det er stengt for kommentarer.