Mindre enn 10 kilo gjenstår! :-)

Hurra, endelig har jeg kommet så langt at jeg har et énsifret antall kilo igjen! Tanken på at jeg skal ned 9 kg. til (vel, 9,6 mer presist), føles mye lettere enn å vite at det gjenstår 10+ kg.. Det er noe med at 10 er et tosifret tall, mens tallene fra 9 og nedover kun består av ett siffer.

En liten milepæl, dette også :o) Jippi!
Her er ukas oversikt:

Mosjon uke 17:

Tirsdag:
40 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Torsdag:
55 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Lørdag:
40 min. gåtur

Søndag:
1 t. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Vekttap: -0,6 kg.

Vekttap hittil: -14,9 kg.
Gjenstående: 9,6 kg.

Both comments and pings are currently closed.

3 kommentarer til “Mindre enn 10 kilo gjenstår! :-)”

 1. Hanne sier:

  Hei,

  vil jeg gjerne komme i kontakt med deg i forbindelse med en artikkel i VG søndag om blogging og livsstilsendring! Sender du meg en mail? :-)

  Med vennlig hilsen
  Hanne

 2. Laila sier:

  Hanne > Den er sendt ;-)

 3. […] oppdaget at jeg hadde mindre enn 10 kg. igjen til mål! Derfor ble også dette markert med et blogginnlegg. OK, jeg hadde ikke tatt av mer enn 1,3 kg. siden forrige milepæl, men differansen mellom 78,6 kg. […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review