Etter 12 uker

Nei, dette fungerer ikke. Jeg står på stedet hvil. Jeg ville ta det litt rolig med treningen i begynnelsen, for at jeg lettere skulle kunne øke på etterhvert. Men det var muligens å legge lista for lavt. Å gå på trening bare to eller én gang pr. uke har ikke hatt noen merkbar effekt, og det har heller ikke gitt en opplevelse av rutine med treningen.

Jeg ville altså bare gjøre prosessen litt lettere for meg selv, og nå forstår jeg med ett hvorfor. (Jeg har gått og båret på en tung sorg fra 2003 og helt frem til i år. Faktisk er det bare 3-4 uker siden jeg ble klar for å gi slipp og tre ut av sorgfasen (hvilket jeg blogget om i dette innlegget). Prosjekt Ned i vekt påbegynte jeg 2 måneder før det – altså sist november. Da var jeg mer sliten enn jeg er nå.)

Jeg føler ikke at jeg trenger å ta slike forholdsregler lengre. Det jeg behøver, er å kjenne at treningen blir en rutine mer enn et tiltak hver gang. Derfor tar jeg nå sikte på å trene 3 ganger pr. uke. Jeg legger dermed lista høyere enn jeg har gjort til nå, men jeg både tror og håper at kreftene vil stå meg bi.

En aldri så liten “gulrot” å se frem til: 15. mars flytter treningssenteret til nye, flotte og større lokaler, som ligger bare noen hundre meter fra huset mitt! Da kan jeg begynne å spasere bort, og ikke være avhengig av bil når jeg skal på trening :-)

En kommentar til «Etter 12 uker»

Det er stengt for kommentarer.