Å vise eller ikke vise, det er spørsmålet

Meg på Strandkaien
Nå har jeg holdt på med Prosjekt Ned i vekt i 1 år og 7 måneder. Første veiedag var den 9. november 2008, og vektnåla stoppet på 93,5 kg., som i mitt tilfelle tilsvarer fedme.

Jeg har ikke vært så ivrig på å legge ut bilder av meg selv fra den første tiden. Det skyldes helt enkelt at jeg ikke liker de bildene. Jeg vurderer imidlertid om jeg skal tørre å legge ut noen før-bilder når målet er nådd – kanskje sammen med underveis- og etterbilder, for sammenligningens skyld. Det hadde jo vært ganske fortellende, det innser jeg. Mer fortellende enn bare tall og ord, liksom. På den annen side føles det ubehagelig å skulle legge ut sånne bilder på internett. Vi får se, jeg lover ingenting.

Her er ihvertfall et bilde fra min tur til byen i dag. Trine og Belinda etterlyste bilder i går, siden jeg nå er blitt 33 pakker margarin lettere enn da jeg startet. Så her har dere meg pr. 9. juni 2010.
Syttisju kilo veier jeg nå.

Both comments and pings are currently closed.

16 kommentarer til “Å vise eller ikke vise, det er spørsmålet”

 1. Trine Grung sier:

  NICE! Da blir det bikinibilder når du er ferdig!! Eller ferdig blir en jo aldri i en slik prosess hehe…stå på! Takk for bilde :-)

 2. Trine Grung sier:

  PS: vi MÅ ha før bilder…ikke vær pyse! Kler deg ikke!!

 3. Laila sier:

  Trine,

  He he… Jeg vet, det kler meg ikke å være pysete. Problemet er bare at fedme heller ikke kler meg! Så det blir en avveining mellom to onder!
  :D

 4. Fantastisk! Du er modig, og du ser fabelaktig ut!

 5. Monica sier:

  Jeg har valgt å legge ut de verste før bildene av meg selv på bloggen. Det er til motivasjon, skrekk og advarsel!
  Går det dårlig med motivasjonen så er det bare for meg å ta en titt på bloggen min, og se de grusomme bildene, da er det enkelt å komme i gang igjen!

  Skal lese igjennom bloggen din nå, du har jo gjort en fantastisk jobb! Motiverende!

 6. Laila sier:

  Belinda,
  Jo, takk, men det gjenstår å se hvor modig… Tror nok dessverre at jeg vil velge å feige ut når det gjelder å publisere de lettkledde før-bildene jeg tok i november 2008, altså. Jeg får nok finne frem noen andre bilder fra samme år, hvor jeg hadde mer klær på meg! :-/

   
  Monica,
  Godt å vite at noen andre har gjort det før meg! Takk for inspirasjonen! Du er tøff!

 7. Anny sier:

  Jeg har lest hele bloggen din fra ende til annen.. Selv fikk jeg kniven på strupen av min lege i slutten av mars i år. Så jeg satte i gang med ketolysekuren.. Var ikke så helt standhaftig på hva jeg skulle erstatte brød med så det ble knekkebrød med lavt karboinnhold. Satte meg delmål som du har gjort, og satte 5 kg som hvert delmål.Nå er delmål 3 av 6 passert. Skal ned 30 kg hvis jeg klarer det og motivasjonen fortsetter. Har nå klart 15 kg ned og er kry over meg selv, men de siste 15 kg blir tøffe. Det som har inspirert meg er bloggen din. Leser alt du skriver og mattipsene dine.. Vurderer å kjøpe boken om ketolysekuren, men er redd det da kan bli mere press om hva jeg skal spise. Har vært lat med trening for i jobben min går jeg veldig mye og er sliten når jeg kommer hjem. Har 2 til 3 forskjellige jobber så jeg rører meg mye men kanskje ikke nok? Men jeg følger med på hva du klarer og håper å bli like flink som deg.. Lykke til..

 8. Laila sier:

  Hei Anny!

  Gratulerer med -15 kg.! Slutten av mars.. det er 2 ½ måned siden. Har du tatt av 15 kg. på bare to og en halv måned??

  Alt i alt må nok jeg også gå ned nærmere 30 kg., for når kuren er over, står det, må en regne med at en går opp noen kilo før vekten stabiliseres. Derfor tar jeg sikte på ca. 64-65 kg., fire-fem kilo under målet, som er 69.

  Hyggelig at du følger meg :o) Takk for at du skrev!
  Stå på videre!

 9. Anny sier:

  Hei Laila..

  Ja,har holdt på i to og en halv måned. Kiloene har bare rent av meg, mye vann også tror jeg.. Om det er så sunt å gå ned så fort vet jeg ikke men håper jeg klarer å holde vekten når målet er nådd. Jeg er bare 160 cm lang og kiloene vises veldig godt når en er så lita. Veide nok mere enn deg da jeg startet (langt over 100kg) så om det er flere kilo som vil av etter målgang sier jeg ikke neitakk.. hehe
  Men er litt spent på om hva kroppen sier når jeg skal prøve å spise normal mat igjen – Om en da bare raser oppover igjen eller greier å holde vekten. Dette er den første slankekuren hvor vektnåla har gått rette veien. pulverslanking er ikke noe for meg,har prøvd det meste tror jeg..
  Skal prøve noen av de middagsrettene du har tatt bilde av og prøve noe nytt..
  Lykke til videre du også
  Hilsen Anny

 10. Laila sier:

  Anny,

  Wow, det er jo helt utrolig! Selv tok jeg av bare 3,5 kg. de første 11 ukene. Kiloene renner ikke akkurat av meg. Jeg må jobbe hardt for hver eneste én.

  Ja, jeg er også spent på hvordan det blir etter at målet er nådd. Jeg har tatt av mange kilo flere ganger før, og så lagt på meg alt igjen (+ enda mer) etterpå. Denne gangen er det én ting jeg opplever annerledes med vektreduksjonen: Det er vesentlig hardere og vanskeligere enn det var før, og det har skremt meg og fått meg til å tenke: Jeg vil ikke gå gjennom dette en gang til! Det er beintøft denne gangen. Forhåpentligvis vil denne erfaringen gjøre meg i stand til å ta et valg om å forbli slank og lett resten av livet. (Jeg sier forhåpentligvis, for på grunn av spiseforstyrrelsen kan jeg ikke mer enn å håpe.)

  Nei, pulverslanking er definitivt ikke noe for meg, heller. Jeg må ha mat! Heldigvis er det mye godt man kan spise på ketolysekuren! :-)

 11. Kristine sier:

  Jeg kan ikke tro at du veier syttisju kilo, syns du ser mindre ut…men du er kanskje høy av vekst. Gratulerer med å ha nådd delmålet, du er kjempeflink!

 12. Laila sier:

  Kristine,

  Jeg gjør nok det. Både min gamle og min nye, digitale vekt er skjønt enige om at jeg veier 77 kg.. Nei, jeg er ikke spesielt høy, jeg er 168,5 cm.

  Takk skal du ha! :o)

 13. Anny sier:

  Hei igjen.. Du er flink som er kommet deg ned på 77 kg. Dit vil jeg også komme i løpet av sommeren hvis jeg er flink. Du trener mye og jeg trener ingenting.Så på før og nå bildet av deg og skulle ikke tro at det var samme person.. Jeg har mange førbilder men de skremmer meg litt. Når jeg har kommet meg ned på idealvekta mi om sånn ca 15 kg skal jeg se på dem og huske… Har ikke vært nede på idealvekta på veldig mange år..

 14. Laila sier:

  Anny,

  Hvis du tar av 30 kg. på såpass kort tid og uten å trene, tror du ikke at kroppen vil bli «slapp i fisken» etterpå da? Jeg tar sit-ups og trener med vekter nettopp for å unngå det. Jeg tror det er en fordel når man skal gå ned så mye, at man bruker lang tid + gjør øvelser som strammer opp underveis, slik at kroppen får sjangs til å tilpasse seg sin nye størrelse på en fin måte.

 15. Anny sier:

  Hei igjen
  Jeg må bare sparke meg selv bak og komme igang med ihvertfall sit-ups. Har en stor ball, 1 kg vekter, strikk og matte så jeg har egentlig ingen annen unnskyldning at tiden har vært en mangelvare. Men det er sant det du sier om å bli slapp i fisken. Er heldig ennå for jeg har bare krympet i omfang uten problemer ( enn så lenge ).Så jeg må bare finne plass til litt trening innimellom øktene hjemme..Men begynner ikke på et trenings-studio hvor alle glaner på en.. Greier ikke det pga selvtillitten min.. Dårlig på det….

 16. Laila sier:

  Anny,

  Det høres bra ut. Like greit å gjøre det hjemme. Man behøver heldigvis ikke å gå på treningsstudio.
  Stå på, og lykke til videre!

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review