Jeg har nådd mitt sjette delmål!

Weeeee, jeg har tatt av 16,5 kg., som er hva jeg ville oppnå innen 13. juni! Allerede i går, den 7., nådde jeg dette delmålet, som jeg satte opp i slutten av mars :o)

(MERK: Vektdiagrammet blir ikke oppdatert før neste veiedag (søndag 13. juni). Inntil da vil det være basert på hva jeg veide sist søndag.)

Det er litt vanskelig å fatte, men seksten og en halv kilo tilsvarer så mange pakker margarin:

½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange

Har alt dette virkelig sittet på kroppen min?! Ja, og faktisk må det legges til enda mer (fordi jeg en gang veide 3,5 kg. mer enn jeg gjorde ved oppstart av Prosjekt Ned i vekt):

½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange ½ kg. melange

Tilsammen blir det 40 smørpakker! Hvor har jeg hatt dem hen?? Når jeg ser på kroppen min, som fremdeles er overvektig (BMI = 27,1), klarer jeg ikke å fatte det. Men du verden, så deilig det er å ha kommet så langt!!

Nå gjenstår det 8 kg., og jeg ser for meg et syvende og siste delmål før jeg tar sikte på det endelige målet på -24,5 kg.:

Delmål #7: 20 kg. vekttap

Jeg kunne ha siktet på hovedmålet allerede nå, men -20 kg. blir jo en milepæl, det også, så det vil jeg markere. For øyeblikket ligger jeg 3,5 kg. unna dette, så det tar nok endel uker å komme dit.

Both comments and pings are currently closed.

10 kommentarer til “Jeg har nådd mitt sjette delmål!”

 1. Trine Grung sier:

  WOW! Du e jammen goe…..respekt til deg ass!! BILDER!!

 2. Fantastisk! GRATULERER!!! Sier som Trine: BILDER!

 3. Marte sier:

  Så utrolig bra!! :) :)
  Du er kjempeflink! Stå på videre!

 4. Laila sier:

  Takk for det, Trine :o)

  Bilder, ja… ouæh! Jeg gruer meg til å legge ut før-bildene! :-/ Men ja, jeg har både bilder og video fra begynnelsen, som jeg ikke har lagt ut ennå. Tenkte å sette dem sammen i et siste videoklipp til slutt, sammen med underveis- og etter-bilder, for å vise hele transformasjonen.
  Det vil si; hvis jeg tør!! *gulp*

 5. Laila sier:

  Hei Marte!

  Takk skal du ha!
  :o)

 6. Laila sier:

  Hei Belinda!

  Tusen takk! :o)
  Ang. bilder, se hva jeg svarte til Trine ovenfor.

  (PS: Din kommentar havnet i spam-mappa, av en eller annen grunn, så jeg oppdaget den ikke før nå. Beklager dette. Det hender iblant, uten at jeg vet hvorfor.)

 7. Kaia sier:

  Så flink du er.
  Jeg prøver å gå ned litt jeg også, men det her gått trått foreløpig…..
  Dette er inspirerende…
  Klem fra Kaia

 8. Anne Berit sier:

  wow så flink du er!! Gratulerer!

 9. Laila sier:

  Kaia,
  Takk for din hyggelige hilsen! Kjekt å høre at du blir inspirert.
  :o)

   
  Anne Berit,
  Takk for det :o)

 10. […] bilde fra min tur til byen i dag. Trine og Belinda etterlyste bilder i går, siden jeg nå er blitt 33 pakker margarin lettere enn da jeg startet. Så her har dere meg pr. 9. juni 2010. Syttisju kilo veier jeg nå. […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review