Om 10 måneder er jeg i mål

Siden jeg skrev innlegget «Tidsperspektiv for Prosjekt Ned i vekt» for 2 måneder siden, har dette med varigheten av slankingen surret i bakhodet mitt. Med mitt gjennomsnittlige vekttap på 1 kg. i måneden, regnet jeg ut at det ville ta meg 2 år og 2 uker å ta av 24,5 kg.. Altså ville jeg ikke komme i mål før november 2010.

De siste ukene har jeg forresten ikke gjort noe for å gå ned i vekt. Jeg har i stedet lagt på meg noen hundre gram (nesten utrolig at det ikke er mer enn det), og gjennomsnittet nå er derfor mindre enn 1 kg. vekttap pr. måned.

Jo mer jeg tenker på det, desto mer har jeg lyst til å få litt fortgang på denne prosessen. Jeg er riktignok bedagelig anlagt, men at det skal måtte drøye til ut i 2011 før jeg kommer i mål, det orker jeg ikke tanken på! Derfor har jeg nå satt meg ned og lagt en konkret tidsplan for prosessen videre.

I skrivende stund veier jeg 86 kg. og har 17 kg. igjen å slanke bort. Jeg mener det må la seg gjøre å ta av 1,7 kg. pr. måned (390 g. pr. uke). I så fall vil jeg komme i mål om 10 måneder fra nå, d.v.s. i midten av juni neste år. Det kan jeg leve med.

For riktig å legge ekstra press på meg selv, vil jeg fra nå av sette inn en nedtellingsenhet på slutten av hvert nye blogginnlegg i bloggposten som ligger øverst, altså den nyeste. Den vil til enhver tid vise hvor lang tid som gjenstår av Prosjekt Ned i vekt, innen jeg skal være ferdig og ha kommet ned i 69 kg.!
:-O