28-dagersplanen: Rapport etter uke 1

Første uke av min nye plan er overstått, og den har gått greit. Jeg har trent to ganger på treningssenter, trent Pilates to ganger, gått to turer, og så har jeg ikke spist mer enn 50 g peanøtter pr. dag. Helt etter planen, altså :)

I matveien går det i lavkarbo, og jeg nyter det. Unntakene blir faktisk færre og færre. Det går flere uker mellom hver gang jeg smaker noe som inneholder sukker, mel eller annet høykarbo. Preferansene mine har endret seg, virker det som.

I dag har jeg laget og kost meg med sukkerfri vaniljeis. Nam nam!

vaniljeis

2 kommentarer til «28-dagersplanen: Rapport etter uke 1»

  1. Hei Laila,jeg kom over din side via min søken på ketose, lavkarbo m.m. Skriver fra iPhone så får ikke sagt så mye annet enn at jeg startet også for en uke siden men er der du var første gang, men jeg finner masse inspirasjon i det lille jeg har klart å få frem via iPhone, så jeg skal «snike» meg inn på sidene dine på jobb idag og følge deg mer.Spesielt 28 dagersplanen din er genial. Håper å følge deg i ferden nå, mulig hente ideer og inspirasjon til selv å ta av 15 kg. Som er mitt mål. Har allerede tatt av 11 + men stått stille ett år uten nevnverdige årsaker enn underspising og feil kost. Nå prøver jeg lavkarbo/ketose selv om hjernen stritter mot fettet og maten, grunnet som sagt underspising og da kun 2 måltider om dagen og da mye småspising og feil sammensatt med karb og fett. Jeg trener i snitt 3 ganger i uken om jeg skal ta det ukentlig, mer den ene uken enn den andre av familær situasjon, da kan jeg trå til med 5 økter. Vel det var nok og kort om meg, jeg skal bli kjent med bloggen din og I din nye ferd nå så skal du ikke se bort ifra at jeg kopierer planen din og tar en 28 dagers plan med deg:)

  2. Hei Ann!

    Så hyggelig at du fant veien hit. Og så med iPhone, da. Lurer på hvordan bloggen ser ut på et iPhone-display. Det har jeg aldri sett.
    Ja, lag deg en 28-dagersplan, du også! Jeg synes det fungerer veldig bra. Planen hjelper meg til å holde en rutine og være disiplinert.
    Takk for kommentaren, og velkommen igjen :-)

Det er stengt for kommentarer.