Hva gjør man… Gode forslag mottas gjerne

Ved hjelp av lavkarbo og 6 dagers mosjon tok jeg av 1 kg. sist uke. I går hadde jeg planlagt å spise stekt laks med blomkål, agurk, rømme og smør til middag. Det er utmerket som lavkarbo-mat. Planen gikk imidlertid i vasken da vi i går ettermiddag og utover kvelden fikk to uventede besøk etter hverandre. Klokka 19, mens vår andre gjest fremdeles var her, hadde jeg ennå ikke spist middag. Da var jeg så sulten at jeg ikke så noen annen løsning enn å ringe og bestille pizza, som jeg så satte frem på bordet til oss. Det var lenge siden jeg sist hev innpå med pizza, og den smakte forsåvidt godt, men jeg hadde faktisk foretrukket laksen, tro det eller ei.

Men dermed røk jeg vel ut av ketose og har «rykket tilbake til start» hva forbrenningen angår. På side 89 i boka Slank Med Ketolysekuren bemerker lege Torkil P. Andersen:

Hvis du faller for fristelsen til å ta et par poteter eller et kakestykke med mye sukker, er kuren ødelagt de neste 2-4 dager.

Dette gjelder vel også hvis man spiser et måltid med pizza, antar jeg. Kjedelig :-(

Nå «falt» ikke jeg for noen «fristelse», akkurat, men var skikkelig sulten og måtte ha mat. Og hva kan man gjøre i slike tilfeller? Hadde jeg sett hvordan jeg kunne slå to fluer i én smekk, for eksempel ha noe i fryseren som kunne tines/varmes raskt og som jeg både kunne servert OG spist selv, så hadde det vært flott. Men hva? Eventuelle gode forslag mottas med takk! (NB: Det må være lavkarbo.)

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Hva gjør man… Gode forslag mottas gjerne”

 1. Ella sier:

  Hei:) For en flott blogg!
  Ang forslag til «improvisert middag», du trenger jo ikke å gjøre det så komplisert. Jeg er ikke så veldig inni dette med lavkarbo, så det kan godt være jeg foreslår noe som ikke stemmer med «lavkarbo-filosofien» her, men hva med å ha et par poser grønnssakssuppe i skapet? (og det går jo an å steke et par rundstykker til gjesten, og avstå fra dem selv) Eller du kunne servert dette brødet du baker, sammen med noen kokte egg, cottage cheese og litt tomat eller annet grønt du måtte ha i kjøleskapet. Du kunne jo også ovnsbakt laksen du selv skulle hatt, og servert denne som pålegg? Det hadde jo blitt et riktig så koselig lite kveldsmatbord det vel.

  Ellers må det jo sies, jeg tror de fleste ville hatt forståelse dersom du sa «nei vet du, jeg har hatt besøk i hele ettermiddag, nå må jeg rett og slett ha meg noe mat», og så laget deg noe som passet med kuren din. Med bloggen din er du jo selv «forkjemper» for åpenhet rundt slanking. De fleste venner vil være hjelpsomme og skjønne det dersom du må ta et avbrekk for å få i deg riktig mat ;)

 2. Laila sier:

  Hei Ella!

  Grønnsakssuppe var ikke dumt! Godt forslag! Det tenkte jeg ikke på. Det skal jeg jammen sørge for å alltid ha for hånden!
  Tusen takk for flere forslag! Snilt av deg :o)

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review