Oppsummering av uke 8

Mosjon totalt denne uka:
2 t. 10 min. gåtur
1 t. 25 min. snømåking
50 min. sykling
30 min. sit-ups og armvekter
_________________________
= 4 t. 55 min. mosjon
(fordelt på 6 dager)

Ketose: 6/7 dager

Vekttap: 0
Denne uka gikk jeg opp en halv kilo, på tross av ketose og mosjon 6 av 7 dager! Noe er åpenbart galt, og det må sannsynligvis være i kosten. Det eneste jeg kan komme på sånn umiddelbart, er min gumling av peanøtter om kveldene. At det blir endel håndfuller i løpet av en kveld, er ikke til å komme fra. Rundt regnet spiser jeg vel ca 150 g. peanøtter hver kveld. På én uke spiser jeg altså over 1 kg. peanøtter (wow!). Kan det være problemet, tro?

 
Vekttap hittil: -12,5 kg.
Gjenstående: 12 kg.

2 kommentarer til «Oppsummering av uke 8»

Det er stengt for kommentarer.