Oppsummering av uke 8

Mosjon totalt denne uka:
2 t. 10 min. gåtur
1 t. 25 min. snømåking
50 min. sykling
30 min. sit-ups og armvekter
_________________________
= 4 t. 55 min. mosjon
(fordelt på 6 dager)

Ketose: 6/7 dager

Vekttap: 0
Denne uka gikk jeg opp en halv kilo, på tross av ketose og mosjon 6 av 7 dager! Noe er åpenbart galt, og det må sannsynligvis være i kosten. Det eneste jeg kan komme på sånn umiddelbart, er min gumling av peanøtter om kveldene. At det blir endel håndfuller i løpet av en kveld, er ikke til å komme fra. Rundt regnet spiser jeg vel ca 150 g. peanøtter hver kveld. På én uke spiser jeg altså over 1 kg. peanøtter (wow!). Kan det være problemet, tro?

 
Vekttap hittil: -12,5 kg.
Gjenstående: 12 kg.

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Oppsummering av uke 8”

  1. lo sier:

    oh yes!! det er jo over 900kal pr kveld:O

  2. […] ønsker ikke å oppgi noen lenke til forumet, men her er avsnittet de har kopiert (fra min post Oppsummering av uke 8): Ketose: 6/7 […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review