Uke 13

Mosjon denne uka:

Torsdag:
1 t. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Fredag:
1 t. stavgang
15 min. sit-ups + vekter

Søndag:
40 min. gåtur
15 min. sit-ups + vekter

Vekttap: -0,4 kg.

Vekttap hittil: -14 kg.
Gjenstående: 10,5 kg.

2 kommentarer til «Uke 13»

  1. Hei, jeg er en ernæringsfysiolog som også har startet min slankeblogg! Jeg blogger også om trening, skjønnhet og sunnhet. Begynte i går, men poster minst en gang daglig. Følg meg! Det er en inspirerende og motiverende blogg. Setter stor pris på om du kommenterer hos meg… :)
    http://slanksunn.blogg.no/

  2. Slankejenta,

    Jeg nøyer meg med å svare deg her, jeg. Hvorfor i all verden skulle din «slanking» være interessant for meg? Skal vi se… Angivelig veier du i utgangspunktet 52 kg. og har som mål å ta av 4 kg. (d.v.s. mest kroppsvæske) rundt magen – til en fest om én måned. Og for dette har du opprettet en egen slankeblogg, som du mener jeg bør følge for å bli inspirert og motivert.

    Vet du hva, dette tror jeg må være den tåpeligste kommentaren jeg noensinne har fått. Hva slags relevans skulle ditt eksempel ha til det jeg holder på med? Kvinne, jeg er på god vei fra sykelig fedme til normalvekt, hvilket tilsvarer et vekttap på hele 27% (20-30 kg.)!

    Om noen skulle inspirere meg, måtte det for det første være noen som har klart å gjennomføre en like stor transformasjon før meg.

    For det andre blir jeg inspirert av kommentarer her inne, av lesere som enten bidrar med konstruktive innspill, som heier på meg eller som gir uttrykk for at det er spennende eller inspirerende å følge med.

    Du har tydeligvis ikke noe å komme med hverken på den ene eller den andre måten, men prøver bare å gjøre deg interessant for din egen skyld. Din kommentar havnet da også i spam-mappen og kunne gjerne ha vært behandlet deretter. (Jeg syntes bare det var på sin plass å besvare den.)

Det er stengt for kommentarer.