Ja, vi elsker egg og bacon…

Nei, jeg sitter ikke og blogger dette på 17. mai, hehe. Dette innlegget er skrevet og planlagt på forhånd og publiseres automatisk den 17.05. kl. 0600. (Ja, vi elsker WordPress :-)

Egg og bacon

Dette er min lunsj et par-tre dager i uka. Egg og bacon – en lavkarbo-klassiker.

Gratulerer med dagen! Hipp hipp hurra!

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Ja, vi elsker egg og bacon…”

  1. sara sier:

    hei , jeg har fulgt bloggen din i et par månder , prøver selv å gå ned og da blir jeg innspirert av sånne slanke blogger..
    men jeg lurte på noe og det var ( skal ikke man holde seg til kalori fattige matt?) for slik jeg har hørt det så er foreksempel egg og bacon kalori bomber for å si det sånt.

  2. Laila sier:

    Hei sara!

    Jeg følger en lavkarbo-diett, og da er det karbohydrater og ikke kalorier jeg er forsiktig med. Fett inneholder mye kalorier, ja, men hvis man styrer unna karbohydrater, kan man spise endel fett uten å legge på seg (man vil snarere gå ned i vekt). Det er altså ikke så enkelt som å regne en kalori som en kalori alltid. Det verste er kombinasjonen karbo + fett på én gang. Den bør man for all del unngå.

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review