Au da, dette ble ille

Det som skjedde under treningen med vekter på onsdag, har fått større ringvirkninger. Natt til i går, 17. mai, havnet jeg på sykehus.

Jeg ble utskrevet i ettermiddag, men nå må jeg bare ta det med ro, knaske smertestillende og la slanking være slanking en stund. Det gjør utrolig vondt i både nakken, skulderen, brystet og armen på venstre side. Jeg kan ikke trekke pusten dypt uten at det stikker i brystet. Helt utrolig.

Jeg trodde jeg trente bare sånn passe hardt, jeg. Men det kan altså se ut til at jeg har gjort for mye ut av det likevel. Dermed må jeg nå finne meg i å bli nokså immobilisert for en stund. Det liker jeg dårlig, men sånn er det bare. Helsa må komme først.

Når det gjelder konkurransen, er det kommet noen få bidrag – noen med riktig svar på spørsmålet og et par med feil svar (!). Så her er det fremdeles gode muligheter til å vinne!! Husk: Konkurransen avsluttes i morgen onsdag kl. 1800! Da trekker jeg én heldig vinner som vil få 1 ukes rasjon av Natural Balance Shake + shaker m/måleskje fra Oriflame!

Så heng i og meld deg på! KLIKK HER og svar riktig på et spørsmål!

2 kommentarer til «Au da, dette ble ille»

Det er stengt for kommentarer.