Stekt laks med blomkål, agurk og rømme

I serien Hva slags mat spiser Laila under Prosjekt Ned i vekt? er vi i dag kommet til denne retten:

laksemiddag

Dette hadde jeg til middag i dag; stekt laksefilet, kokt blomkål, agurkskiver, sæterrømme, sitronbåt og selvfølgelig – smeltet smør (stekefettet). Mmmm… knallgodt!

Fordi jeg spiser lavkarbo, unngår jeg poteter, som innehar mye karbohydrater. Til gjengjeld sørger jeg for å få i meg nok fett.

3 kommentarer til «Stekt laks med blomkål, agurk og rømme»

  1. Hei Laila! Du, jeg lurte på en ting jeg.. Var det ikke vanskelig å begynne på denne slankingen ? Hvordan klarte du det?! Hilsen en imponert jente! :-D

  2. Hei, Beate H.H!

    Det var ikke vanskelig når jeg først hadde bestemt meg. Jeg hadde da blitt så tung at det meste var et ork, og det følte jeg at passet meg dårlig. Jeg liker ikke å være hemmet på noen måte, jeg vil være fri. Når man bare ønsker det sterkt nok, er det ikke vanskelig å ta valget :o)

    Takk for kommentaren!

  3. Hei Laila! Håper du itj synes æ mase men må bare gjenta d me spinning!! Kjempeartig og veldig bra forbrenningstrening, spesielt vess du varme opp og trene styrke først. Da vil forbrenninga være på topp når du trene spinninga. D e så synd at du trur du må være «i bedre form» for å trene spinn. Du trenger itj d skjønner du,formen min kom me spinninga! Den første timen stod æ omtrent itj, bare satt og trødde…d va denne dørstokkmila da..lykke t! Hilsen Marit.

Det er stengt for kommentarer.