Kjøttdeig og grønnsaker i fløtesaus

Min middag i dag består av kjøttdeig, squash, paprika, brokkoli, løk, hvitløk og kremfløte.

Kjøttdeig og grønnsaker i fløtesaus

Det er en utrolig enkel rett å lage, men jeg synes den smaker godt. Først steker jeg kjøttdeigen. Så freser jeg de opphakkede grønnsakene i stekepanna, før jeg blander alt sammen og tilsetter salt, pepper og evt. andre krydre. Til slutt heller jeg over litt kremfløte og lar det surre et lite minutt. (Noen ganger tilsetter jeg også en liten dæsj tomatpuré og/eller litt revet ost.)

3 kommentarer til «Kjøttdeig og grønnsaker i fløtesaus»

  1. Hørtest godt ut!!
    Jeg har nettoop startet en blogg hvor jeg legger ut rekke kcalfattige og proteinrike oppskrifter, har nettopp startet, men allerde i morgen kommer det mer.:) ta en titt og se om det er noe for deg;)

Det er stengt for kommentarer.