Min slankedrikk nummer én

Isvann med sitronskive

Vann

Jeg drikker mye vann, cirka 2 liter pr. dag. Og det må være iskaldt. Vann fra springen som ikke er skikkelig kaldt, klarer jeg ikke å drikke. Nå om sommeren sørger jeg derfor alltid for å ha en masse isbiter i fryseren.

En ulempe med å drikke så mye vann er naturligvis at jeg må tisse ganske ofte. Men den prisen betaler jeg gjerne, for jeg har tro på at vannet både virker rensende for kroppen og at det hjelper i slankingen.

Man kan også bli litt lei av å drikke glass på glass med vann, men jeg pleier innimellom å legge en sitronskive i glasset, for variasjonens skyld. Da får vannet en deilig frisk hint av sitronsmak.

Herlig!

 
(Bildet tok jeg selv nå i sted, med vårt speilreflekskamera. Synes det ble fint :o)

2 kommentarer til «Min slankedrikk nummer én»

  1. Så flink du er som drikker så mye vann! Utrolig fint bilde var det også!
    Jeg synes det er godt med iskaldt vann med en kanelstang i:) Blir også veldig friskt og godt og kanel er jo bra å få i seg det også:D

  2. Lone,

    Vann med kanelstang, den var ny for meg. Men det overrasker meg ikke, for du er god på å variere også i matveien.

    Takk, jeg ble ganske fornøyd med bildet selv, også :o)

Det er stengt for kommentarer.