Endelig tilbake på treningssenteret

Under min 3-4 uker lange slankepause nylig, tok jeg en tur bort på treningssenteret hvor jeg er medlem. Der hadde jeg ikke satt mine ben siden jeg begynte på ketolysekuren i fjor høst, så jeg savnet det litt. Og det ga faktisk mersmak, så nå har jeg vært der fire ganger. Senteret ligger i gåavstand hjemmefra, og jeg trives såpass godt der borte, at nå har jeg bestemt meg for å fortsette og se om slik trening over tid kanskje lar seg kombinere med mitt lavkarbokosthold. Det føles nemlig greit hittil. Jeg merker ingen problemer.

Jeg har sett for meg at jeg skal trene regelmessig på treningssenter også i fremtiden, etter slankingen. Dessuten kommer jeg sannsynligvis til å fortsette med lavkarbo som en del av min livsstil. Derfor kan jeg like godt med én gang finne ut hvordan (eller om) kombinasjonen treningssenter + lavkarbo fungerer for meg.

Under dagens treningsøkt tok jeg noen bilder.

På crosstrainerenKjempegode treningsapparater fra amerikanske Precor. Her er jeg på crosstraineren.

Store, gode vinduerLyst og luftig på nye ELIXIA med store, gode vinduer.

Speilvegg på treningssenteretForan speilveggen. Vannflaska er alltid med :o)

2 kommentarer til «Endelig tilbake på treningssenteret»

  1. Hei. Jeg bare lurer på hvorfor ikke lavkarbo og trening skal la seg kombinere? Eller er det bare i starten? Bare nysgjerrig jeg altså:)

  2. Hei karina!

    På ketolysekuren som jeg følger, anbefales kun moderat mosjon, som for eksempel en 30 min. rask gåtur daglig. Dette angivelig fordi vi ikke vil ha den normale evnen til maksimal fysisk utfoldelse når kroppen får så lite karbohydrater. Det advares derfor mot sterkt energikrevende trening som aerobic, step og løping, da det kan medføre alvorlig utmattelse og ubehag.

Det er stengt for kommentarer.