Min egen «fatcamp» i Sirdal!

Sist onsdag dro mannen min og jeg på en 4 dagers hyttetur til Sirdal. Ikke for å dra til seters og gjøre oss feite, men heller det motsatte! Opprinnelig hadde vi planer om å ta ei langhelg i London, siden jeg aldri har vært der. Men når det kom til stykket, var jeg egentlig mer sugen på å gå i fjellet enn å gå og traske på asfalten i en storby. Ihvertfall denne gangen. Så får jeg heller se London en annen gang.

Prosjekt Ned i vekt og tanken på mitt neste delmål (-20 kg. innen 7. okt.) gjorde nok sitt til at jeg følte for å prioritere slik nå. Mon tro hva slags mat vi hadde spist i London, for eksempel? Jeg er redd det hadde blitt endel karbohydrater. Nå, derimot, fikk jeg laget maten selv, så jeg holdt meg til lavkarbo og var i ketose under hele oppholdet i Sirdal :-)

Det ble en kjempetur! Åh, som jeg har kost meg! Dessuten: Vel hjemme etter 4 dager kunne jeg konstatere at jeg hadde tatt av 1,5 kg.. Inspirerende! Neste delmål, here I come! :-) Juhuu!

Her er noen videoklipp fra turen.

 

 
NB: Den offisielle Fatcamp i Sirdal (se fatcampnorge.no) begynner faktisk allerede i morgen, ser jeg. Jeg kom dem akkurat i forkjøpet, he he! ;-)

Both comments and pings are currently closed.

6 kommentarer til “Min egen «fatcamp» i Sirdal!”

 1. Egil Meihack sier:

  lykke til :)

  så får jeg håpe det går bra for oss på fatcampen oxo :)

 2. Laila sier:

  Takk for det, Egil M.!
  Å, skal du på fatcampen? Spennende!
  Da får du ha masse lykke til selv! :-)

 3. Hege sier:

  Det så skikkelig deilig ut, godt å slite seg litt ut;-)
  Her går vekta sakte men sikkert nedover. Jeg får bare ta tida til hjelp. Trener stort sett hver dag, men i går var jeg helt tom for energi, så da ble det bare litt sykling.
  Ha en fin dag!

 4. Laila sier:

  Hei Hege!

  Ja, det var virkelig en deilig tur – ikke minst opplevelsen av at kroppen klarer større anstrengelser nå enn før! Dette gir meg større frihet, noe jeg føler er viktig for meg. Jeg elsker det!

  Takk for kommentaren! Stå på, jente! :-)

 5. […] av… *regne regne* … 109 gram pr. dag (!!) for å klare det. Hjeeelp, jeg trenger en ny tur til Sirdal!! :-O     Mappe: Generelt Stikkord: betraktninger, delmål, ketose, lavkarbo, […]

 6. […] For å bøte på skaden og komme ajour med vekten igjen, mosjonerte jeg ekstra mye i dagene som fulgte. Blant annet tok jeg runden rundt store Stokkavannet, en tur som tar 1 time og 40 minutter i mitt tempo. Men jeg var ikke fornøyd. Jeg ville gjøre enda mer. Det ble til at vi snudde oss rundt, pakket kofferten, satte oss i bilen og kjørte til Sirdal, hvor vi fikk låne ei hytte for 4 dager. Oppholdet ble for min del noe à la Fatcamp i Sirdal. […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review