Smakfulle lavkarbolapper med baconfyll

Til lunsj i dag hadde jeg lyst på noe annet enn det jeg vanligvis pleier å spise. Derfor prøvde jeg for første gang å lage disse lavkarbolappene, som jeg har hatt lyst på en stund:

lavkarbolapperlavkarbolapper med pålegg

Oppskriften fant jeg borte hos Lone, og fordi det så så godt ut på bildene hennes, valgte jeg å bruke det samme fyllet og pålegget som hun brukte: Bacon og løk, ost og paprika – samt Oregano på toppen.

Selve lappene består av:

2 dl cottage cheese
3 egg
50 gram revet ost

Skill eggeplommene fra eggehvitene. Mos eggeplommer og cottage cheese sammen. Stivpisk eggehvitene med litt salt for å få det ordentlig stivt. Bland revet ost inn i eggeplomme-/cottage cheese-blandingen og ha det over i eggehvitene. Bland forsiktig i maks 1 minutt. Prøv å beholde røren så luftig som mulig.

Bre halve røren ut over ei langpanne, legg på fyll (her: 140 g stekte baconbiter + 40 g løk) og dekk igjen med resten av røren.

Stekes nederst i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

Disse lappene falt virkelig i smak, både hos meg selv og mannen min! Jeg synes de var utrolig gode, så disse skal jeg helt klart lage om igjen!
:-)

2 kommentarer til «Smakfulle lavkarbolapper med baconfyll»

Det er stengt for kommentarer.