Lavkarbo-pizza

lavkarbo-pizza

I dag hadde jeg lyst til å eksperimentere litt, så jeg laget denne pizzaen til lunsj. Den smakte kjempegodt!

Til bunnen brukte jeg samme oppskrift som lavkarbolappene (uten fyll). Jeg stekte bunnen i 15-20 min. først, slik at den ble fast og fin (og såvidt begynte å bli brun). Så tok jeg den ut og la på saus, ost og resten av ingrediensene, før pizzaen til slutt fikk steke i 5 min. midt i ovnen på 180-200° (skrudde opp ovnen til 200°, etter først å ha stekt bunnen på 180°).

Sausen ble en blanding av sukkerfri ketchup, tomatpuré, litt hot pepper sauce og krydder (jeg brukte sort pepper, paprika og hvitløkpulver). Ellers, som bildet viser, valgte jeg pepperonipølse, paprika, løk og tomat som topping (jeg strødde også Oregano over).

Both comments and pings are currently closed.

8 kommentarer til “Lavkarbo-pizza”

 1. Den så jo veldig god ut!

 2. Laila sier:

  Morten P.,

  Takk, det er den, også :o)
  Dessuten er den mektig. 2/3 av pizzaen ligger nå i kjøleskapet. Herlig restemat å ha liggende, da. Namminam!

 3. marit sier:

  Hei! Den skal jeg lage til helga.Litt lei kyllingnuggets no.
  Prøver å ha noe spesielt og godt på lørdag, noe å se frem til.
  Ellers bli det spennende på fredag, og veiedag…hilsen fra Marit.

 4. Laila sier:

  marit,

  Ja, det er litt stas å kunne spise pizza :o)

  Har du veiedag hver fredag?
  Jeg vurderer nå å gå over til månedlige veiinger, istedenfor ukentlige.

 5. marit sier:

  Går over til veiing hver lørdags morgen no.På morgenen, før jeg begynner dagens drikking av masse vann.
  På lørdag bli d litt mere tab-drikking,som kan gi utslag på vekta på søndag uten at jeg har lagt på meg.En halv liter brus kan vises som en halvkilo mere på vekta.
  Vil ikke bestemme hvordan du skal gjøre ting,men tenk over det,du har vært litt i ubalanse nå,kanskje ikke så dumt me ukentlig veiing.Hvis du ikke e fornøyd me første eller andre uka,kanskje du vil prøve å forandre på noe,før det har gått fire uka? Unnskyld hvis du synes jeg blander meg for mye,ikke sikkert «jeg vet best»,mener bare godt.
  Leste om ei anna ei,hadde sluttet å veie seg,skulle kjøpe seg ny bukse,men måtte gå opp en str.Gråt sine modige tårer,dette var hun ikke forberedt på.Så lett å lure seg sjøl.Hilsen Marit.

 6. Laila sier:

  marit,

  Det gjør ingenting at du «blander deg» og kommer med ideer og forslag. Bare koselig det.
  Når det gjelder veiingen, leste du kanskje mitt innlegg fra i forgårs, hvor jeg fortalte at jeg går over til månedlige veiinger. For ordens skyld har jeg svart deg i kommentarfeltet under det innlegget – HER (istedenfor her under «Lavkarbo-pizza» :).

 7. […] finner du her: Lavkarbo-pizza Mappe: Kosthold Stikkord: lavkarbo, måltider, middag « Lavkarbo takeaway: Kebab! […]

 8. […] noen andre øvelser på gulvet. Etterpå tok jeg en vanilje-proteinshake, og nå har jeg laget meg lavkarbo-pizza til […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review