Trening og hobby kombinert!

Ser video mens jeg syklerJeg liker å se på videoklipp på YouTube. Ja, det er nesten blitt som en hobby etterhvert. Når jeg først logger meg inn for å se nylig opplastede videoer fra favorittkanalene mine på YouTube, kan jeg bli sittende et par timer i strekk.

I går fikk jeg en god idé: Hvorfor ikke flytte dataskjermen bort til ergometersykkelen og få litt trening samtidig! Jeg så gjorde. Med fullskjerm-modus og headset for best bilde- og lydkvalitet, var det bare å tråkke ivei. Og før jeg visste ordet av det, hadde jeg syklet i 50 minutter! Der fikk jeg både spart tid og gjort unna dagens trening på en morsom måte :-)

På bildet hører/ser jeg på en video av jazzpianisten Roger Friedman, som forklarer og viser hvordan han oppnår sin «funky» spillestil. Foruten diverse jazzpianister liker jeg å se make-up-artister legge diverse make-up-looks.

Ellers lager jeg jo egne videoer, også, som jeg legger ut både på YouTube og i bloggen (denne, eller min ordinære, alt ettersom). Til nå har jeg lastet opp 24 YouTube-videoer (hovedsaklig sortert i spillelistene «Musikk/Piano» og «Prosjekt Ned i vekt»), hvorav du kanskje har sett noen av de sistnevnte her i slankebloggen (ligger under poster med stikkordet «videoklipp«).

YouTube.com/LWE08
Hvis du har en Google- eller YouTube-konto (gratis å opprette), kan du abonnere på min YouTube-kanal (klikk på den gule ‘Abonner’-knappen der inne), og da kan du bl. a. motta e-postvarsel når jeg har lagt ut en ny video :-)

2 kommentarer til «Trening og hobby kombinert!»

Det er stengt for kommentarer.