Trening og hobby kombinert!

Ser video mens jeg syklerJeg liker å se på videoklipp på YouTube. Ja, det er nesten blitt som en hobby etterhvert. Når jeg først logger meg inn for å se nylig opplastede videoer fra favorittkanalene mine på YouTube, kan jeg bli sittende et par timer i strekk.

I går fikk jeg en god idé: Hvorfor ikke flytte dataskjermen bort til ergometersykkelen og få litt trening samtidig! Jeg så gjorde. Med fullskjerm-modus og headset for best bilde- og lydkvalitet, var det bare å tråkke ivei. Og før jeg visste ordet av det, hadde jeg syklet i 50 minutter! Der fikk jeg både spart tid og gjort unna dagens trening på en morsom måte :-)

På bildet hører/ser jeg på en video av jazzpianisten Roger Friedman, som forklarer og viser hvordan han oppnår sin «funky» spillestil. Foruten diverse jazzpianister liker jeg å se make-up-artister legge diverse make-up-looks.

Ellers lager jeg jo egne videoer, også, som jeg legger ut både på YouTube og i bloggen (denne, eller min ordinære, alt ettersom). Til nå har jeg lastet opp 24 YouTube-videoer (hovedsaklig sortert i spillelistene «Musikk/Piano» og «Prosjekt Ned i vekt»), hvorav du kanskje har sett noen av de sistnevnte her i slankebloggen (ligger under poster med stikkordet «videoklipp«).

YouTube.com/LWE08
Hvis du har en Google- eller YouTube-konto (gratis å opprette), kan du abonnere på min YouTube-kanal (klikk på den gule ‘Abonner’-knappen der inne), og da kan du bl. a. motta e-postvarsel når jeg har lagt ut en ny video :-)

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Trening og hobby kombinert!”

  1. […] et ønske. Det var en amerikansk kvinne som sa dette i en video på YouTube. (Som jeg tidligere har nevnt, liker jeg å se på YouTube-videoer.) Shanti heter hun, og i likhet med meg begynte hun å gå ned […]

  2. […] imidlertid ikke å komme ajour igjen etter vektøkningen. Det ble for tøft, på tross av flere kreative påfunn for å få økt treningsmengden. Å se skuffelsen i øynene ville jeg imidlertid ikke. Til det var […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review