Jeg lar meg inspirere

aerobicsal

Her er gruppetreningssalen på Aktiv, mitt nåværende treningssenter. Jeg gikk inn og tok en titt på den og syntes den så veldig frisk og innbydende ut. Synet av salen fristet meg til å prøve en gruppetime igjen. Det er 15 år siden jeg var med på sånt! Da het det aerobics, jeg var 28 år gammel og veide bare 62 kg.. Akk…

Det siste nye er vel zumba, etter hva jeg forstår. Har du prøvd zumba-timer? Ikke alle liker det, har jeg hørt.

Jeg har ihvertfall lyst til å prøve en gruppetime snart. Det hadde vært kjekt som en avveksling fra tredemølla og vektene. Jeg får kanskje bare hoppe i det en dag og se hvordan det går? :p

3 kommentarer til «Jeg lar meg inspirere»

  1. Hei :)

    Ville bare si at jeg har prøvd zumba 3 ganger nå og synes det er kjempemoro. Musikken er fengende og gjør det nesten umulig å ikke røre på seg. I løpet av en time danser man seg gjennom flere forskjellige dansearter, med relativt enkle trinn. Hvis man av og til detter ut av trinnene så er det bare å bevege seg til musikken til man kommer seg inn igjen. Det jeg har opplevd er at latteren henger løst og det er gjerne full applaus etter hver sang, så jeg vil absolutt anbefale dette.

    Slipp deg løs og ha en herlig zumbatime :D

  2. Hei, Unn Toril!

    Takk for infoen :-) Jeg får vel prøve dette, da. I verste fall kan jeg vel gjøre som ei jeg snakket med i damegarderoben; hun hadde prøvd en zumbatime, men forlot salen etter 2 minutter. Det var for hardt, sa hun. Jeg skal nok klare å holde ut lengre enn 2 minutter, men vi får se hvordan det går.

Det er stengt for kommentarer.