28-dagersplanen: Oppsummering av uke 3

Tenk, tredje uke av 28-dagersplanen er allerede over. Tiden flyr. Jeg kan melde at alt går i henhold til planen – og vel så det! Derfor smiler Mr. Smiley ekstra bredt denne uka, hi hi (klikk på bildet for å forstørre):

Uke 3 av 28-dagersplanen

Jeg drikker fortsatt 2 liter vann hver dag (som gir en liten stjerne). De 3 planlagte treningsøktene (som hver gir en stor stjerne) er også gjennomført, og de har vart lengre enn 1 time pr. gang. Det tar nemlig 27 minutter å gå til mitt nåværende treningssenter og tilbake. Når jeg da trener i 45 minutter med apparater og vekter, blir det 1 time og 12 minutter tilsammen.

Jeg opplever at denne planen fungerer flott, og jeg kan varmt anbefale denne strategien dersom du har et mål å jobbe mot! Lag deg en 28-dagersplan, du også! Bare husk at målet du setter deg, bør være et S.M.A.R.T.-mål!

OK, da er det bare for meg å gå løs på den fjerde og siste uka! :o)

6 kommentarer til «28-dagersplanen: Oppsummering av uke 3»

 1. Så flink du er!! Faktisk så flink at jeg ble inspirert av deg… og har laget min egen «28-dagers plan.» Nå er tiden kommet for å komme tilbake til gamle treningsrutiner etter graviditet og fødsel, og jeg har STOR tro på at en slik detaljert plan med klistremerker og det hele vil hjelpe meg godt på vei. :) TUSEN TAKK!!

  Masse lykke til i fjerde og siste uke:)

 2. Hei igjen!
  Da har jeg holdt på i seks uker med ketolysekuren.Gått ned fire kg.
  Stresset nok litt de første ukene p.g.a usikkerhet, men tror jeg er roligere nå. Trener fire skikkelige økter pr uke på treningsstudio.
  Gått til anskaffelse av ergometersykkel, og i dag ble det en halvtime på den også.Har lurt litt på dette med smør, hva er rett og galt, men leser i boken at det er uvesentlig når man er på kuren.Bruker soft plantemargarin og rapsolje.
  Hva tror du er best?
  Du er vel ferdig med fireukersplanen du også.Håper det har gått bra.Tror det er viktig med både delmål og langsiktig mål.
  Da er det bare å fortsette med det vi har begynt på…

 3. Hei marit!

  Gratulerer så langt! Det går jo strykende! Jammen er du flink! :o)

  Selv sverger jeg til ekte meierismør, men det er bare fordi margarin er tilsatt så mye rart – stoffer jeg anser det unødvendig (kanskje ikke bra, heller) å ha i meg. I forhold til lavkarbo tror jeg dog ikke det har noen betydning. Jeg bruker smør også til steking (noen ganger sammen med litt rapsolje). Salater smaksetter jeg med hjemmelaget vinaigrette, som bl. a. består av extra virgin olivenolje.

  I går ble jeg ferdig med 28-dagersplanen, ja. Snart skal jeg lage en ny, for dette viste seg å være en god strategi!

 4. Takk for svaret!
  I dag kjøpte jeg meierismør og bremykt.Stekte laksen i meierismør i dag,det ble jo godt!!
  Drikker mindre tab,merker jeg blir mindre sulten på kvelden da, så det er verdt det.Blir noe prøving og feiling,men desto bedre når man får retta opp feilene.
  Lansiktige målet er å finne balansen for å holde vekta nogenlunde stabil.Opp og ned 2-3kg er nok ikke til å unngå.
  Så nå er det jobbe,jobbe…me haue…

Det er stengt for kommentarer.