Premien som venter meg ved målstreken

Som jeg skrev for noen dager siden, trenger jeg noe å strekke meg etter – en skikkelig gulrot som kan hjelpe meg til å stå på det siste stykket til mål. Synlig vekttap på et vektdiagram er ikke noe som gjør meg entusiastisk. For noen av dere er det kanskje inspirerende å se den nedadgående vektkurven min, men for meg har den en ganske annen betydning. For meg står den der til skrekk og advarsel og minner meg om mer enn 2 års slit for å komme ned i vekt – en prosess jeg aldri i livet hadde orket å gjenta en gang til! Derfor liker jeg ikke å klikke- og se på vektdiagrammet mitt engang. Bare synet av det gjør meg utmattet.

Da er det noe annet med bildet nedenfor. Synet av det gjør meg både inspirert og motivert! Som jeg i forrige post lovte at jeg ville avsløre; her er «gulrota» mi – premien jeg skal få når jeg har nådd vektmålet mitt!

iPhone 4(Bildet er lånt fra chrisdejabet på Flickr under denne lisensen.)

Jeg formelig SIKLER etter en iPhone! Klarer jeg å ta av 6,7 kg. til, så blir den min! IKKE før!

8 kommentarer til «Premien som venter meg ved målstreken»

 1. Jeg unner deg den mobiltelefonen Laila, så jeg håper den blir din jo før jo heller. Tøff er du som klarer å stå på til tross for alt slitet. Du er en av mine inspirasjonskilder

  Så selv om jeg ikke kommenterer hele tiden så er jeg innom deg jamt og trutt. Vær stolt av deg selv og løft blikket opp og frem…. du har målet i sikte !

  Stor klem fra
  Vidar aka vidarius

 2. Åå, tusen takk for oppmuntringen, Vidarius! Den trengte jeg i dag, faktisk :-)
  Ser at du er i gang for fullt igjen, du også. Jo-hoo! Heia oss!!
  Stor klem tilbake :o)

 3. Hei. Leser og blir inspirert av bloggen din!
  Har så vidt begynt med det samme selv, har ikke lagt den opp skikkelig enda, kommer til å bruke litt inspirasjon fra bloggen din.

  BRA jobba! – H

 4. Vet du hva. Sittet og lest mye av det du har skrevet. Du virker som en utrolig sterk person, og den telefonen er snart din. Jeg sitter her og heier på deg til den er din.

  Masse lykke til!

 5. Åå, tusen takk, Monica! Så hyggelig :-)
  Det går jo litt sent, men i mål skal jeg, ja!
  Takk for din kommentar!

Det er stengt for kommentarer.