Jeg samler på skritt…

For halvannen uke siden arrangerte Oriflame Wellness Club en skritteller-konkurranse. Den skal vare frem til 25. mai, og den som klarer å gå flest skritt innen den tid, får en flott premie. Tidspunktet kunne ikke ha vært mer beleilig, så jeg kastet meg på utfordringen med én gang. Det var det flere som gjorde, også. Til nå har vi vært fire stykker som har knivet om å ligge på topp 3-listen om dagene.

14754 skrittFor øyeblikket ligger jeg på 2.-plass! Nummer én på lista har cirka 20000 flere skritt enn meg så langt. Det krever sitt å holde tritt med henne, phu! Men jeg føler konkurranseinstinktet og lar det inspirere meg til å gå stadig lengre turer.

I går gikk jeg cirka 17 km. (1,7 mil)! Jeg er ikke vant til å gå så langt, men jeg ble overrasket over hvor store anstrengelser kroppen faktisk tåler. Visst var jeg stiv, støl og sliten da jeg kom hjem, men i dag var jeg helt fin og klar for å gå ut på tur med skrittelleren igjen. Bildet viser hvor mange skritt jeg har gått i løpet av dagen i dag.

En kan vinne delpremier underveis, også, i form av herlige hudpleieprodukter fra Oriflame.

Hovedpremien er helt utrolig bra: Vinneren får et halvt års (!) gratis forbruk av proteinshaken Natural Balance Shake og Wellness Pack (vitaminer og mineraler)! Proteinshaken har allerede hjulpet meg ned i vekt (se innlegg her og her), så jeg har veldig lyst til å vinne denne premien! Jeg skal gjøre mitt beste.

6 kommentarer til «Jeg samler på skritt…»

 1. må si du er flink med skritta;)
  Veldig motiverende med skritt-teller ja.desverre gikk min i vaskemaskna..så da drukna den..må få kjøpt ny snart:)
  og grattis me 2plass så langt!=)

 2. Wow! Du gjør det virkelig bra. Stå på! :)
  Jeg holder også på med å gå ned i vekt. Det som virkelig har hjulpet meg i kampen mot vekta er Elite Weightloss package :)
  Høres ut som en hollywood mirakelpakke du ser på TV-shop, men den virker faktisk utrolig bra!

  Lykke til videre med slankingen, du gjør en dødsbra jobb!!

 3. Hei igjen!
  Håper det går bra med deg. Hadde en sjokoladesmell helga for to uka sia,må bare la det være. Er nok ikke bare alkoholiker men også sjokoholiker. Har nok med avhengighet å gjøre med sjokoladen også.
  Men er back to basic igjen. Veiedag i dag: gått ned 12kg sia 13/9-10.
  Er 76kg jeg nå. Ser målet på 70kg blinke der fremme.
  Ønsker deg god helg, stå på, dette skal vi klare!!!

 4. marit,

  Jo takk, jeg vet hva det vil si å være sjokoholiker.
  -12 kg… Jøss, det er jo fantastisk! Kjekt at du stikker innom og holder meg oppdatert :-)
  Jeg er også «back on track» nå, etter at hele februar ble en eneste stor utskeielse.
  Ja, dette klarer vi!!

Det er stengt for kommentarer.