Rømmegrøt (lavkarbo)

Jeg elsker rømmegrøt og ble kjempeglad da jeg fant oppskrift på en lavkarbo-versjon i bloggen til Linda. Så dette ble min lunsj i går:

Rømmegrøt

Kjempegod var den! Og så så rask og enkel å lage. Er gjort på noen minutter. Slik gjør du:

Smelt 50 g smør i en kjele. Rør ut ½-1 ts Johannesbrødkjernemel i 0,5-1 dl vann. Hell dette oppi smøret og rør om. Tilsett 2 ss Sæterrømme og rør om. Tilsett 3 ss kremfløte og rør om. La grøten småkoke et par minutter på svak varme. Ferdig!
Servér med kanel, sukrinmelis (eller annen søtning) og smørøye.

Ellers var jeg sååå nær ved å kjøpe meg en is i går på 17. mai, men tenk, jeg klarte å la det være :-) Så slapp jeg å ryke ut av ketosetilstanden, også. Gleder meg i stedet til å «fråtse» i hjemmelaget lavkarbo-is i sommer. Dét skal bli saker, sjø :-p

Both comments and pings are currently closed.

2 kommentarer til “Rømmegrøt (lavkarbo)”

  1. Trine Grung sier:

    Skal prøve meg på denne i løpet av helgen. Takk for at du deler!

  2. Laila sier:

    Trine,
    Hvis du er glad i rømmegrøt, kan du glede deg til denne!
    PS: Forrige gang tok jeg en ekstra ss rømme, altså 3 ss. Synes det ble enda bedre :)

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review