Fra hardtrening til influensa

Denne uka har jeg trent hardt, og det har gitt resultater: Minus ½ kilo siden forrige søndag :-)

Det ble to økter på treningssenteret à henholdsvis 45 min. og 1 t. 15 min.; det ble én runde rundt Stokkavannet (1 t. 50 m.), samt én tur/retur (nesten) Hillevåg (d.v.s. halvveis på tilbakeveien ble jeg plukket opp av sønnen med bil) – en tur på tilsammen 1 t. 20 min..

treningsballNår jeg går turer ute og ikke er på treningssenteret, pleier jeg å ta ei økt med treningsballen min når jeg kommer hjem. Da går det mest i sit-ups.

Alt har gått strålende helt til i går kveld, da jeg kjente at jeg hadde begynnende influensa. Mest sannsynlig er jeg blitt smittet av mannen min. I dag er jeg helt utslitt, småfrossen og har en vond, sår hoste, som kommer helt nede fra brystregionen. *host host* Au!

Pussig. Jeg pleier ikke å være syk, men dette året har jeg hatt både to og tre runder med sykdom. Kjedelig, men sånn er ihvertfall ståa. I uka som kommer, blir det nok lite eller ingen fysisk aktivitet på meg, kjenner jeg.

2 kommentarer til «Fra hardtrening til influensa»

  1. Hei!
    Influensaen vil ikke påvirke vekten i det hele og store. Jeg er også på vei ned, og fikk den berømte influensaen forrige søndag. Har ikke trent siden lørdag ettermiddag, men vekta har holdt seg stabilt – mest fordi jeg kuttet ned litt på kalorier i henhold til at jeg ikke trente. Vekta ble stående på samme resultat denne søndagen.

    Ikke bli bekymret, og hvis trangen til å trene er det bare å trene lett hjemme. Det er viktig med masse vann og holde seg i ro med denne influensa. :)

    Lykke til videre!

  2. Hei Daniel Tarzan,

    Ja, jeg må holde meg i ro, kjenner jeg. Sitter litt oppe (og taster, som nå) og så legger jeg meg på sofaen igjen, i dyna mi. Vi får bare se hva vekten viser neste søndag, jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente.

    Takk for kommentar og lykkeønskning! Hyggelig :)

Det er stengt for kommentarer.