Videoblogg #3 – Jeg er i flyt!

Trening totalt siste 9 dager:

3 t. 20 min. tredemølle, sykkel og crosstrainer
1 t. 15 min. sit-ups og vekter

 

 

Both comments and pings are currently closed.

7 kommentarer til “Videoblogg #3 – Jeg er i flyt!”

 1. Gratulerer med fine resultater. Artig med videoblogg :-)

  Vil bare føye til at man trenger faktisk ikke å trene så mye for å gå ned på lavkarbodiett. Viktig også å nevne at lavkarbo betyr høyere fettinnhold enn til vanlig kosthold.

 2. Hei!

  For en flott videoblogg. Vi har skrevet et langt innlegg om ketose på vår side. Om du har lyst vil vi gjerne høre din versjon og hvordan du har opplevd dette med ketose og trening. Vi har mellom 700-1200 lesere i uken og dette er noe vi vet at våre lesere er interessert i.
  Har du lyst ta kontakt med oss på: t.glede@gmail.com

  Hilsen,
  Anne-Marie
  v/TreningsGlede

 3. Laila sier:

  Hei Lisbeth,

  og takk for kommentaren! Fint at du føyer til relevant lavkarbo-informasjon, også.

  For meg i min alder, som skal ned hele 24,5 kg., er det viktig – ikke bare å gå ned i vekt, men også å trene opp kropp og muskulatur, slik at

  1) jeg kommer i bedre form
  2) kroppen strammes opp og blir fast i fisken :)

 4. Michelle sier:

  Himmel og hav så flink du er!!
  Ketose ja… sist jeg holdt på med lavkarbo var jeg i ketose i nesten 2 mnd!! :O
  Men, hvordan får du til å trene mens du er i ketose? Jeg klarer så vidt å gå til butikken uten å få melkesyre. Har absolutt ikke noe energi!

  Takk for tips om lavkarbo boken! Løp og kjøpe :)

  Proteinshaken – er det en måltidserstatter? Kan jeg ta den i stedet for frokost f.eks? Syns det er vanskelig å steke egg hver morgen.. tar så lang tid. Hvor lenge holder den proteinshaken? (mange spørsmål ;))

  Du ser veldig bra ut, girlie :) Lykke til videre!! Gøy med videoblogg!
  Michelle

 5. Laila sier:

  TreningsGlede/Anne-Marie,

  Mange takk for kommentaren! Jeg skal kikke innom siden deres :)

 6. Laila sier:

  Michelle,

  Jeg har ikke merket at energinivået blir lavere når jeg er i ketose. Tvert imot, jeg føler meg lettere og mer opplagt enn før! Nå har jeg ikke vært i ketose så lenge som 2 måneder i strekk (bare 1 uke ad gangen), men jeg vet ikke om dét spiller noen rolle (?).

  Du kan trygt ta en Natural Balance Shake som frokost, for den er nærende og inneholder eple, nyperose og fiber i tillegg til proteiner fra både erter, egg og myse (melk). Spørsmålet er bare om du vil føle deg mett nok etterpå, for man blander bare 1,5 dl vann med hver porsjon. Hvis du ser på videobloggen jeg postet 1. sept., hvor jeg laget en shake foran kamera, kan du se mengden i et glass.

  Oriflame anbefaler dette:

  Drikk en shake 30 minutter før hovedmåltidet:

  * Sult og sukkerbehovet reduseres
  * Du spiser mindre og går ned i vekt
  * Får ekstra energi og forblir fokusert

  1 pakke Natural Balance Shake skal inneholde 21 porsjoner (hvis det var det du mente?).

  Tusen takk for ros og kompliment :-)

 7. […] mineraler)! Proteinshaken har allerede hjulpet meg ned i vekt (se innlegg her og her), så jeg har veldig lyst til å vinne denne premien! Jeg skal gjøre mitt beste. […]

Powered by WordPress | Find Cheap Phones at Bestincellphones.com. | Find the Best CD Rates online, Free Cell Phone Deals and Fat burning Furnace Review