79,9 !!

Jeg lover, det er ikke juks. Jeg steg opp på vekten tre ganger på rad for å være sikker, og den insisterer på at jeg veier 79,9 kg. i dag! Hurra! Dermed har jeg nådd delmål #5, som var å veie mindre enn 80 kg.. Endelig!

Da er det bare å si bye bye eighties, og velkommen syttitallet :-)

Tenk, nå skal jeg bare gå gjennom alle 70-tallene (79, 78, 77, 76… – 70), og så er jeg straks i mål! 69 kg. er målet mitt. Det har tatt lang tid å gå gjennom 80-tallene på samme måte – nesten 13 måneder, som vi kan se av oversikten. Jeg håper virkelig ikke at det tar like lang tid å komme under 70, for da blir jeg ikke ferdig før til neste vår. Huttetu. Jeg skal gjøre mitt beste for å komme i mål i løpet av 2010.

Sluttdatoen som jeg satte opp (13. juni 2010), er imidlertid helt urealistisk nå. Den er bare 11 uker unna, og for å holde meg innenfor den deadlinen må jeg ta av 1 kg. hver bidige uke frem til da. Det går bare ikke.

Oi, jeg holdt på å glemme… Nå må jeg sette meg et nytt delmål! Hva skal det være, mon tro… Som vanlig bør det være noe jeg ser frem til å oppnå.

Skal vi se, jeg har tatt av 13,6 kg., så da gjenstår det 10,9 kg.. Jeg gleder meg forsåvidt til det er mindre enn 10 kg. som gjenstår, men det blir jo en realitet om ikke så lenge. Da vil jeg heller ha et delmål som jeg må strekke meg litt lengre for å oppnå. Jeg tror jeg formulerer neste delmål slik:

Delmål #6: 16,5 kg. vekttap

Det ligger -2,9 kg. unna, så det passer fint. Erfaringsvis vil dette ta cirka tre måneder. Jeg ser for meg følgende plan:

Som jeg nevnte, er det elleve uker igjen til sluttdatoen jeg opprinnelig satte opp. 13. juni er urealistisk som en endelig deadline, men som deadline for å nå dette delmålet passer datoen fint. Med andre ord: Jeg skal ha tatt av 16,5 kg. innen 13. juni. Dette fordrer et vekttap på 264 gram pr. uke, noe jeg skal klare. Ja, jeg har endatil forhåpninger om å kunne ta av mer enn som så, slik at jeg kan nå delmålet tidligere enn planlagt. Det hadde vært noe :o)

Uansett: Jeg er i fin form, og jeg har i lengre tid opprettholdt en god disiplin. I matveien gjør jeg praktisk talt ingen unntak fra å spise lavkarbo. Jeg må innrømme at det er sjelden jeg føler meg motivert til å mosjonere, men «hemmeligheten» er i grunnen banalt enkel: Jeg gjør det likevel! Motivert eller ikke, min holdning er:

Just do it!

Det virker for meg :D

5 kommentarer til «79,9 !!»

 1. Hei Laila;o)Kjempeartig å lese om deg i VG idag, søndag 9. mai 2010.

  Må si jeg er kjempeimponert av deg og din standhaftighet, og ikke minst humør;o) Og for en deilig følelse å se 79 tallet, det må være en hel milepæl for deg;o)
  Jeg har selv gått ned fra 106.9 til igår så jeg 89,6 på vekta;o) Endelig vekk fra 90 tallet;o) Så jeg feiret det med 15 peanøtter med youghert, he he;o) Herregud det var godt, men fy så kvalm jeg ble, he he;o)
  Ønsker deg lykke til videre og stå på. Du er en kjempeinspirasjon for meg;o) Tusen takk;o)
  Ha en fin søndag;o)

 2. Hei, Gro Anita!

  Så hyggelig :o)
  Wow, har du tatt av så mye! Utrolig bra! Gratulerer!
  15 peanøtter med yoghurt? Hahaha! Litt av en utskeielse :p Jeg spiser nok mer peanøtter enn deg, da (er svak for dem), men har måttet kutte betraktelig ned på mengden.

  Ja, det var herlig å se 79-tallet, du! :D Ju-huu!

  Kjekt at du skrev. Tusen takk for din kommentar!

Det er stengt for kommentarer.