Uke 21

Vræl, iiiiiik! Det er veldig ubehagelig for meg å skrive dette.
Jeg har overspist igjen :-(
Følgelig har vekten gått opp istedenfor ned denne uka. Jeg kjenner trangen til å bare holde det for meg selv og late som om alt går greit, men jeg vil ikke holde det hemmelig. For hvem er det man lurer i så fall, om ikke seg selv…

Det har ikke stått på trimmen, den har jeg sørget for å gjennomføre:

Mosjon denne uka:

Mandag:
55 min. spasertur

Tirsdag:
35 min. gåtur
55 min. øvelse på Pilates-teknikker

Onsdag:
1 t. gåtur
15 min. sit-ups + øvelse på Pilates-teknikker

Torsdag:
55 min. gåtur
40 min. øvelse på Pilates-teknikker

Fredag:
10 min. spasertur

Men det hjelper dessverre lite når man samtidig overspiser og det går i karbo-mat. Jeg kaster ikke opp maten, heller, så fettet legger seg bare på. Spesielt ille blir det når overspisingen skjer på toppen av alt fettet man får i seg gjennom lavkarbo-kosten (en fallgrube jeg har beskrevet her).

0,8 kg. har jeg gått opp denne uka. Sånn. Der var det avslørt. Trøsten får være at det hadde gått enda verre dersom jeg ikke hadde mosjonert ved siden av!

Du som kalte meg heldig og sa du var misunnelig på meg; nå kan du revurdere det! Dette er et slit!
:-(

Et lyspunkt
Jeg får forresten besøk langveisfra i hele uka som kommer. Jeg gleder meg veldig, og vi skal både trimme og kose oss masse sammen. Da er det nok en viss sjanse for at jeg ikke vil holde meg strengt til lavkarbo-dietten den kommende uka, heller. Faren for overspising er derimot nokså liten, tror jeg, for det er ikke noe stress forbundet med dette besøket. Bare kos :o)

Vekttap hittil: -15 kg.
Gjenstående: 9,5 kg.

4 kommentarer til «Uke 21»

  1. Hei Laila
    Tenkte jeg skulle legge igjen en liten hilsen, slik at du ser at jeg har vært innom deg :) Fant bloggen din litt tilfeldig, men ble sittende her lenge å se nedover på eldre innlegg. Veldig INSPIRERENDE og interessant, her kommer jeg innom igjen… Kjempeflott at du viser bilder og oppskrifter, da jeg vurderer veldig sterkt å begynne med den. Har så utrolig mange plager, så denne dietten tror jeg kan passe meg :o) Det som er den stor omveltningen er hva skal man spise da? – så her hos deg var det kjekt å komme… Til så lenge så skal jeg og min mann ta en liten prat og se når vi skal begynne (han ønsker også å prøve dette), så kommer jeg nok innom igjen. Ønsker deg en flott uke videre, klem fra Mette

  2. Hei Marte,

    Det skal jeg. Jeg synes bare ikke at jeg kan sitte med dataen og blogge når jeg har besøk langveisfra.

Det er stengt for kommentarer.